Elektra aanleggen? Bel direct!

laagste prijs 24/7 Direct spoedhulp bij stroomstoring
laagste prijs Geen extra kosten

laagste prijs  Scherpe offerte
laagste prijs Snel op uw locatie
laagste prijs Erkende elektromonteur


Storing melden? Neem nu contact op!

Wij werken in Utrecht

Aanleggen van Elektra

Velen hebben het wellicht niet door, maar zonder elektra zouden wij als mens heel weinig kunnen. Zoals het lezen van deze tekst bijvoorbeeld. Het hebben van stroom is cruciaal voor het dagelijks leven. Zonder stroom zou u haast niks meer kunnen! Heel veel mensen proberen zelf elektra aan te leggen, maar beseffen vaak niet waar ze mee bezig zijn. Wij adviseren ook altijd om nooit zelf mee te gaan rommelen, maar dit over te laten aan echte professionals. Het aanleggen van elektra kan namelijk levensgevaarlijk zijn!

Het aanleggen van elektra moet ten alle tijden op een correcte en veilige manier worden aangelegd. Onze ervaren elektriciens kunnen in Utrecht en omgeving u hierbij helpen. Wij leggen al jarenlange op een correcte en veilige wijze elektra en worden al jarenlang hiervoor ingeschakeld. Als u hulp nodig heeft voor het aanleggen van elektra dan kunt u altijd rekenen op één van onze ervaren elektriciens.

laagste prijs West
laagste prijs Noordwest
laagste prijs Overvecht
laagste prijs Noordoost
laagste prijs  Oost

Zit uw woonplaats hier niet tussen? Goed mogelijk dat wij toch u van dienst kunnen zijn, neem in dat geval direct contact met ons op.

laagste prijs Binnenstad
laagste prijs  Zuid
laagste prijs  Zuidwest
laagste prijs  Leidsche Rijn
laagste prijs  Vleuten-De Meern

Bel ons op 06-86364384 – u krijgt direct een van onze elektriciens aan de telefoon.

Teruggebeld worden door een elektricien?

Erkende elektriciens in Utrecht

Wij werken alleen met ervaren en professionele elektriciens die al jarenlange ervaring hebben. Al onze elektriciens werken veilig, netjes en efficiënt. Een ervaren elektricien heeft bepaalde vereiste vaardigheden die altijd van pas komen tijdens een elektra klus, en al onze elektriciens beheersen dit ook. Om onze elektriciens bij te laten houden van de laatste trends en ontwikkelingen rondom elektra, worden zij periodiek bijgeschoold. Zo kan Elektricien Utrecht u altijd garanderen dat wij ervaren elektriciens hebben die u bij elke klus kunnen helpen. U kunt een van onze elektriciens inschakelen voor het verhelpen van storingen, aanleggen of herstellen van meterkast en nog vele andere elektra klussen. Wij zijn tevens altijd bereikbaar voor advies en tips.

A

Elektra aanleggen door een vakkundig Elektricien

Onze elektriciens kunnen u altijd helpen bij het aanleggen van elektra. Hoe ingewikkeld een klus kan zijn, onze elektriciens hebben altijd een passende oplossing. Alle elektriciens werken op een veilige manier en kunnen hier hoor altijd inspelen in een gevaarlijke woon- of werkomgeving.

Wij adviseren ten alle tijden om elektra klussen over te laten aan professionals en zelf niet mee te gaan rommelen. Het komt vaak voor dat klanten ons uiteindelijk toch inschakelen, nadat ze het zelf eerst geprobeerd hebben en dat het dan blijkt dat tijdens hun experiment draden helemaal opnieuw moeten worden aangelegd. Dit is erg zonde van uw tijd en geld. Raadpleeg daarom eerst altijd een professionele elektricien.

laagste prijs  Veiligheid op de eerste plaats
laagste prijs  24/7 direct hulp bij stroomstoring
laagste prijs  Vakbekwame en goed opgeleide elektriciens
laagste prijs  20 jaar ervaring

Onze dagelijkse diensten afgelopen 20 jaar

Wij helpen u graag met uw problemen. Wij plaatsen stopcontacten tot aan groepenkasten.

Elektra aanleggen

Al onze elektriciens werken transparant, efficiënt, vlot en deskundig. Dit is een vereiste voor onze monteurs. Ze beheersen over vereiste vaardigheden die erg handig zijn tijdens elektra klussen. Technische kennis wordt vaak bijgeschoold en geupdate. Het is nu al jaren dat wij werkzaam zijn als dé to-go elektricien. WIj werken landelijk en krijgen gelukkig altijd goede feedback terug. Wij doen ons best om de beste te zijn en hopen dat de klant onze inzet ziet. We werken op basis van een transparante werkwijze en hebben eerlijke tarieven bepaald. Schakel ons nu in om uw groepen-, meterkasten te vervangen of te herstellen, stroomstoringen te verhelpen, alarms te installeren en andere elektra klussen. Op ons kunt u rekenen! ‘The locals love us’

06-86364384
Storing melden? Neem nu contact op!

Alarminstallatie door echte vakmannen

Uw alarminstallatie functioneert niet goed. Oei… Dat is best onhandig, kan dit aan uw stroomtoevoer liggen? Zonder goede stroomtoevoer, kan uw alarminstallatie natuurlijk niet goed functioneren. De kans dat uw alarm niet af zal gaan, is groot in zo een geval. Neem de risico niet en laat een echte vakman u helpen. Onze elektriciens werken snel, betrouwbaar en efficiënt. Wees ervan verzekerd dat niemand uw woning binnen kan komen met een goed werkende alarminstallatie. Onze elektriciens zijn ook werkzaam bij u in de buurt!

Twijfel dan niet om onze ervaren monteurs in te schakelen. Wij helpen u graag verder met uw elektra!

06-86364384
Storing melden? Neem nu contact op!


Herstel of  vervang groepenkast

Een groepenkast vervangen of herstellen is niet zo makkelijk gedaan. Een eitje voor onze monteurs, aangezien ze dit dagelijks doen. Een groepenkast helemaal vervangen of uitbreiden heeft bepaalde skills nodig die onze monteurs beheersen. Uw gehele woning of pand wordt met behulp van de groepenkast van stroom voorzien. Dit is dus zeker een klus die goed uitgevoerd moet worden. Leun achterover en laat onze groepenkast expert dit voor u doen. Als u een groepenkast wilt uitbreiden, is dat ook een mogelijkheid die onze monteurs kunnen realiseren. Onze experts zijn ook bij u in de buurt actief. Wij zijn landelijk werkzaam en helpen u graag. Twijfel niet om onze ervaren monteurs in te schakelen. Neem direct contact op met onze centrale!

06-86364384
Storing melden? Neem nu contact op!

Aanleggen van elektra door een ervaren professional

Ongeacht hoe lastig de klus is, wij helpen u graag. Onze elektriciens hebben genoeg ervaring om elk gebrek op te lossen. Mogelijk bevindt u zich momenteel in een gevaarlijke woon- of werkomgeving. Neem geen risico door het zelf te repareren. Het kan namelijk levensgevaarlijk zijn. Onze elektriciens zijn landelijk werkzaam en helpen u graag verder. Schakel in zo een geval ons in om uw omgeving te analyseren. Uw omgeving wordt met onze hulp veilig.

In het geval dat u het zelf gaat repareren, kunnen wij u deskundig advies aanbieden als ondersteuning.

06-86364384
Storing melden? Neem nu contact op!

Overige diensten

laagste prijs Stopcontacten
laagste prijs Aardlekschakelaars 
laagste prijs Groepenkast uitbreiden
laagste prijs Buitenverlichtingen aanleggen
laagste prijs Lampen installeren
laagste prijs Perilex aansluitingen

Bel ons op 06-86364384 – u krijgt direct een van onze elektriciens aan de telefoon.

laagste prijs Renovatie van elektra
laagste prijs Schakelaars en bekabelingen
laagste prijs Elektra problemen
laagste prijs Elektronische installatie
laagste prijs Overige electra diensten

Waarom voor onze erkende elektriciens kiezen?

In 2019 is het onwaarschijnlijk dat iemand in Nederland zonder elektriciteit leeft. Het is bijna onmogelijk met onze behoeftes. Goedwerkende elektriciteit is een must. Niet alleen is het comfortabel om goedwerkende elektriciteit te hebben, maar ook nog eens een stuk veiliger. 

laagste prijs 24/7 direct hulp bij stroomstoring

laagste prijs Veiligheid op de eerste plaats

laagste prijs Snel op uw locatie

laagste prijs 20 jaar ervaring

laagste prijs Helpen bij spoed storingen

laagste prijs Installatie en reparatie

laagste prijs Binnen 24u

laagste prijs Eenvoudige werkwijze

laagste prijs Scherpe prijzen

Elektrische storingen verhelpen

Het is ontzettend vervelend als je geen gebruik kan maken van stroom. Het hele huishouden van dan ook vaal helemaal stil. Niet alleen particulieren hebben er last van maar ook bedrijven. Bij bedrijven zijn de gevolgen vaak heel erg. Als je als bedrijf zijnde geen stroom hebt kun je vele zaken niet uitvoeren waardoor je veel geld misloopt. Wij raden bij het uitvallen van stroom altijd om na te kijken of uw buren er ook last van hebben. Als dit het geval is heeft u te maken met een stroomstoring aan het stroombeheer en doet u er verstandig aan om direct contact met hen op te nemen. Maar als het blijkt dat uw buren geen last hebben van een stroomstoring, dan betekent dat de stroomstoring alleen in uw gebouw is. In dit geval moet u zelf een passende oplossing vinden en een ervaren elektricien inschakelen.

U kunt een van onze deskundige elektriciens inschakelen om het probleem voor u op te lossing. Wij zorgen ervoor dat wij snel ter plaatse zijn en een passende oplossing voor u aanbieden zodat u weer gebruik kunt maken van uw elektra. Wij zullen ten alle tijden proberen om het probleem direct op te lossen, maar soms kan het voorkomen dat uw elektrische bedradingen niet meer goed zijn. Dit kan betekenen dat de elektrische bedradingen opnieuw moeten worden aangelegd. Of dit noodzakelijk is hangt het vanaf of de bedrading nog aan de laatste wetgeving voldoet. Wat de reden ook is, wij kunnen u altijd helpen met het oplossen van de stroomstoring. Als u een stroomstoring ervaart in Utrecht of omgeving kunt u ons hiervoor inschakelen! Wij zorgen ervoor dat wij snel ter plaatse zullen zijn!

06-86364384
Storing melden? Neem nu contact op!

Storingsdiensten

Wij werken landelijk! Wij sturen u een ervaren en erkende elektromonteur op die is gespecialiseerd in het vervangen of herstellen van oude bedradingen/voorzieningen. Neem nu contact op. 

Renoveren van bedradingen oude gebouwen/woningen

Oudere woningen zijn in de meeste gevallen voorzien van oude en versleten bakelieten en bedradingen. Deze zijn niet vernieuwd sinds ongeveer 1930! Elektriciteit en de installatie daarvan is op zijn zachts gezegd best ontwikkeld sinds 1930. Dit maakt de risico op kortsluiting erg groot. Kort gezegd, alles behalve veilig.

06-86364384
Storing melden? Neem nu contact op!

Particulieren en Zakelijke klanten

Onze elektromonteurs zijn niet alleen betrouwbaar, maar ook nog eens experts op het gebied van elektra. Hun specialisatie ligt onder andere bij het herstellen, onderhouden en installeren van elektra. Niet alleen werken wij met particulieren, maar ook met bedrijven. Wij bieden dezelfde diensten aan voor beide klanten.

06-86364384
Storing melden? Neem nu contact op!

Nieuwbouwwoning elektrische installatie

Het geval met nieuwe woningen of panden is vaak dat het nooit echt af is. Het ontwerpen van een nieuwe woning is andere koek. Wat het meest belangrijke is in beide gevallen is dat het goed functioneert en geen risico toont op stroomstoringen etc. Waar wij in gespecialiseerd zijn is het tekenen en plannen van elektrische voorzieningen voor nieuwbouw.

06-86364384
Storing melden? Neem nu contact op!

Heeft u een ander storing of een vraag?

Neem contact op met een installateur

Wat zeggen klanten over ons?

Suzanne
2 reviews – 1 foto

1 maand geleden
De lokale installateur hebben we benadert via elektricienutrecht247.nl onze meterkast is helemaal opgeknapt. We hebben toekomst voorbereid meterkast. Onze familie is erg tevreden ermee en we kunnen nu Sauna laten aansluiten. Bedankt voor jullie service, tevreden!

Martin van Bilt 
1 review

2 maanden geleden
We hadden stroomstoring bij mijn ouders. Eerst ben ik zelf gaan sleutelen, maar het was erger geworden. Direct via Google een lokale installateur gevonden in Utrecht. Installateur kwam bij onze ouders thuis en. We weten dat het lastig is om een professionele elektricien te vinden in Utrecht. Gelukkig is de elektricien langs gekomen en opgelost. Thanks!  

H. Lustman
3 reviews – 1 foto

3 maanden geleden
Gelukkig goeie ervaringen gehad. We hebben niet teveel voor betaald. Prijs was gelukkig modulair opgebouwd. Er was een kortsluiting in onze meterkast maar door opnieuw een kastje vervangen en paar andere kleine dingen aanpassingen gedaan was het binnen paar uur geregeld.  Ik ben tevreden, bedankt elektricienutrecht247.nl.

Rick 
1 review – 1 foto

3 maanden geleden
We hebben een nieuwe kastje in onze meterkast gelukkig door elektricienutrecht24/7. Hierdoor kan ik meer apparaten aansluiten. Ik heb geen spijt en ben tevreden met de nieuwe kastje in mijn meterkast. Bedankt boys, de elektricien was erg vriendelijk. Snel en makkelijk geregeld door jullie!

laagste prijs Stopcontacten

laagste prijs Aardlekschakelaars

laagste prijs Groepenkast uitbreiden

laagste prijs Buitenverlichtingen aanleggen

laagste prijs Lampen installeren

laagste prijs Perilex aansluitingen

laagste prijs Renovatie van elektra

laagste prijs Schakelaars en bekabelingen

laagste prijs Elektra problemen

laagste prijs Elektronische installatie

laagste prijs Overige diensten

Call Now Button