Meterkast vervangen?
Bel direct!

laagste prijs 24/7 Direct spoedhulp bij stroomstoring
laagste prijs Geen extra kosten

laagste prijs  Scherpe offerte
laagste prijs Snel op uw locatie
laagste prijs Erkende elektromonteur


Storing melden? Neem nu contact op!

Wij werken in Utrecht

Meterkast of groepenkast vervangen

Voordelig en Professioneel

U doet er verstandig aan om uw meterkast en groepenkast periodiek te laten controleren. Het is daarnaast erg verstandig om uw meterkast te laten controleren door een erkende elektricien als u net bent verhuisd. Het komt vaak voor dat oude huizen slecht werkende meterkasten of groepenkast hebben. Een van onze ervaren elektriciens kan uw meterkast en groepenkast inspecteren en zonodig herstellen waar nodig is. Wij hebben dankzij jarenlange ervaring, heel veel kennis op het gebied van meterkasten en groepenkasten. Onze ervaren elektriciens zullen u altijd deskundig advies geven op gebied van elektra. 

laagste prijs West
laagste prijs  Noordwest
laagste prijs  Overvecht
laagste prijs  Noordoost
laagste prijs  Oost

Zit uw woonplaats hier niet tussen? Goed mogelijk dat wij toch u van dienst kunnen zijn, neem in dat geval direct contact met ons op.

laagste prijs Binnenstad
laagste prijs  Zuid
laagste prijs  Zuidwest
laagste prijs  Leidsche Rijn
laagste prijs  Vleuten-De Meern

Bel ons op 06-86364384 – u krijgt direct een van onze elektriciens aan de telefoon.

Teruggebeld worden door een elektricien?

Waarom Elektricien Utrecht?

Als u op zoek bent naar een ervaren en professionele elektricien in Utrecht en omgeving dan doet u er verstandig aan om een van onze elektriciens in te schakelen. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van allerlei elektra klussen. Al onze elektriciens zijn gespecialiseerd en worden daarnaast periodiek bijgeschoold om zo op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen rondom elektra. Bij ons kunt u terecht als u uw meterkast wilt laten vervangen. Alleen echte ervaren elektriciens weten precies welke groepen u exact nodig heeft.

Als er verkeerde groepen worden aangebracht kan dit later voor hele vervelende situaties zorgen. Vaak proberen klanten het zelf, wij raden dit altijd af. Werken met elektra vraagt deskundigheid en kan levensgevaarlijk zijn als je hier verkeerd mee omgaat. Let er ook op dat schade vaak niet altijd direct getoond kan worden, vaak merken klanten pas na een tijdje dat de elektra niet werkt zoals het hoort. Sommige klussen vereisen de juiste deskundigheid en wij adviseren altijd om elektra klussen over te laten aan een echte professionele elektricien.

A

Wel of niet vervangen?

Het vervangen van een meterkast of groepenkast  is niet een klusje die zomaar even gedaan kan worden. Wij adviseren wel altijd om uw meterkast te laten herstellen of vernieuwen als u bezig bent met het verbouwen van uw huis.

Meubels kunnen namelijk verplaatst worden, nieuwe elektra kan aangelegd worden waardoor er een tekort aan groepen kan ontstaan. Het is daarom logisch dat wanneer uw meterkast vervangen worden, uw groepenkast ook gecontroleerd wordt. Vaak is een uitbreiding van de groepenkast noodzakelijk. Groepenkasten kunnen vaak oud en versleten zijn, dit vormt dan een risico voor uw veiligheid.

laagste prijs  Veiligheid op de eerste plaats
laagste prijs  24/7 direct hulp bij stroomstoring
laagste prijs  Vakbekwame en goed opgeleide elektriciens
laagste prijs  20 jaar ervaring

Onze dagelijkse diensten afgelopen 20 jaar

Wij helpen u graag met uw problemen. Wij plaatsen stopcontacten tot aan groepenkasten.

Wat is het verschil tussen een groepenkast en een meterkast?

Het vervangen van een meterkast of groepenkast  is niet een klusje die zomaar even gedaan kan worden. Wij adviseren wel altijd om uw meterkast te laten herstellen of vernieuwen als u bezig bent met het verbouwen van uw huis. Meubels kunnen namelijk verplaatst worden, nieuwe elektra kan aangelegd worden waardoor er een tekort aan groepen kan ontstaan. Het is daarom logisch dat wanneer uw meterkast vervangen worden, uw groepenkast ook gecontroleerd wordt. Vaak is een uitbreiding van de groepenkast noodzakelijk. Groepenkasten kunnen vaak oud en versleten zijn, dit vormt dan een risico voor uw veiligheid.

Een groepenkast en meterkast verschillen van elkaar, dat weten de meeste mensen echter niet. In de meterkast bevinden zich alle aansluitingen en meters zoals, water, gas en elektriciteitsaansluitingen en dus ook de groepenkast.
De meterkast hoeft niet altijd geheel vervangen te worden, hoewel wij dit wel vaak adviseren. Soms is het ook genoeg om de groepen binnen de meterkast uit te breiden of aan te passen.

Een groepenkast bestaat vaak uit zekeringen of groepen/installatieautomaten. De groepenkast is eigenlijk de groepenkast is eigenlijk het systeem van alle elektrische automaten en groepen. Die voeren dan weer stroom naar alle lichtpunten en stopcontacten.

06-86364384
Storing melden? Neem nu contact op!

Zakelijke samenwerkingen

Op het gebied van elektra weten onze gediplomeerde elektriciens alles van. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het herstellen, onderhouden en aanleggen van nieuwe elektra. Naast dat wij vele particulieren tot dienst hebben gestaan, werken wij ook veel met zakelijke klanten. Bedrijven kunnen ook bij ons terecht voor alle elektra klussen. Onze deskundige elektriciens komen altijd met een passende oplossing voor uw elektra problemen. Onze monteurs worden periodiek bijgeschoold om zo op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen rondom elektra. Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele elektricien voor uw bedrijf dan kunt u altijd met ons contact opnemen. Een van onze elektriciens zal u dan zo spoedig mogelijk komen helpen. Ook voor advies en tips kunt u ons raadplegen.

06-86364384
Storing melden? Neem nu contact op!

Bij nieuwbouw woningen of gebouwen gaat men ervan uit dat alles perfect functioneert. Het is daarom van belang om de elektra vanaf het begin goed en veilig aan te leggen. Elektricien Utrecht is gespecialiseerd in het plannen en tekenen van elektra voorzieningen bij nieuwbouw woningen en gebouwen. Wij gaan altijd te werkt volgens de NEN3140 en NEN1010 normen, zo kunnen wij altijd de veiligheid waarborgen. 

 Alle tekeningen van de elektra voorzieningen worden zorgvuldig omgezet tot realiteit. Denk hierbij aan waar de stopcontacten of aansluitpunten moeten worden gerealiseerd. Voor al de elektra voorzieningen zal onze ervaren elektricien een passende oplossing hebben.

06-86364384
Storing melden? Neem nu contact op!

Elektra vernieuwen in oude gebouwen

Het is verstandig om in oude gebouwen de elektra goed te laten inspecteren. Oude gebouwen hebben namelijk bijna altijd oude of versleten elektra voorzieningen. Zo komt het wel eens voor dat de bedradingen wel 100 jaar oud zijn! Dit kan een risico zijn voor de veiligheid in het gebouw. Bedradingen die zo oud zijn werden door eenvoudige metalen buizen getrokken. De kans op kortsluiting is dan ook veel groter. Dit zorgt voor een onveilig gevoel en daar willen wij u graag een passende oplossing voor aanbieden.

Tegenwoordig gebruiken professionele elektriciens PVC buizen in plaats van metalen buizen. In PVC buizen kan elektra niet in leiden. Het grootste voordeel is dat de risico op kortsluiting geminimaliseerd wordt.  In het herstellen of vervangen van elektra in oude gebouwen hebben wij jarenlange ervaring. Het is dan ook niet gek dat Elektricien Utrecht hierin gespecialiseerd is. Wij zullen altijd streven naar het realiseren van een veilige en comfortabele woonomgeving. 

06-86364384
Storing melden? Neem nu contact op!


Herstel of  vervang groepenkast

Een groepenkast vervangen of herstellen is niet zo makkelijk gedaan. Een eitje voor onze monteurs, aangezien ze dit dagelijks doen. Een groepenkast helemaal vervangen of uitbreiden heeft bepaalde skills nodig die onze monteurs beheersen. Uw gehele woning of pand wordt met behulp van de groepenkast van stroom voorzien. Dit is dus zeker een klus die goed uitgevoerd moet worden. Leun achterover en laat onze groepenkast expert dit voor u doen. Als u een groepenkast wilt uitbreiden, is dat ook een mogelijkheid die onze monteurs kunnen realiseren. Onze experts zijn ook bij u in de buurt actief. Wij zijn landelijk werkzaam en helpen u graag. Twijfel niet om onze ervaren monteurs in te schakelen. Neem direct contact op met onze centrale!

06-86364384
Storing melden? Neem nu contact op!

Aanleggen van elektra door een ervaren professional

Ongeacht hoe lastig de klus is, wij helpen u graag. Onze elektriciens hebben genoeg ervaring om elk gebrek op te lossen. Mogelijk bevindt u zich momenteel in een gevaarlijke woon- of werkomgeving. Neem geen risico door het zelf te repareren. Het kan namelijk levensgevaarlijk zijn. Onze elektriciens zijn landelijk werkzaam en helpen u graag verder. Schakel in zo een geval ons in om uw omgeving te analyseren. Uw omgeving wordt met onze hulp veilig.

In het geval dat u het zelf gaat repareren, kunnen wij u deskundig advies aanbieden als ondersteuning.

06-86364384
Storing melden? Neem nu contact op!

Overige diensten

laagste prijs Stopcontacten
laagste prijs Aardlekschakelaars 
laagste prijs Groepenkast uitbreiden
laagste prijs Buitenverlichtingen aanleggen
laagste prijs Lampen installeren
laagste prijs Perilex aansluitingen

Bel ons op 06-86364384 – u krijgt direct een van onze elektriciens aan de telefoon.

laagste prijs Renovatie van elektra
laagste prijs Schakelaars en bekabelingen
laagste prijs Elektra problemen
laagste prijs Elektronische installatie
laagste prijs Overige electra diensten

Waarom voor onze erkende elektriciens kiezen?

In 2019 is het onwaarschijnlijk dat iemand in Nederland zonder elektriciteit leeft. Het is bijna onmogelijk met onze behoeftes. Goedwerkende elektriciteit is een must. Niet alleen is het comfortabel om goedwerkende elektriciteit te hebben, maar ook nog eens een stuk veiliger. 

laagste prijs 24/7 direct hulp bij stroomstoring

laagste prijs Veiligheid op de eerste plaats

laagste prijs Snel op uw locatie

laagste prijs 20 jaar ervaring

laagste prijs Helpen bij spoed storingen

laagste prijs Installatie en reparatie

laagste prijs Binnen 24u

laagste prijs Eenvoudige werkwijze

laagste prijs Scherpe prijzen

Dringende storingen? Wij zijn 24/7 bereikbaar

Heeft u last van een stroomstoring? Dat is enorm vervelend en kan alles stil zetten. Als organisatie kan u dit veel geld kosten. Wat een nare situatie! Gelukkig kunnen wij u snel komen helpen. 

Postcodes Elektricien Utrecht: 

3500, 3501, 3502, 3503, 3504, 3505, 3506, 3507, 3508, 3509, 3511, 3512, 3513, 3514, 3515, 3521, 3522, 3523, 3524, 3525, 3526, 3527, 3528, 3531, 3532, 3533, 3534, 3540, 3541, 3542, 3543, 3544, 3545, 3546, 3551, 3552, 3553, 3554, 3555, 3561, 3562, 3563, 3564, 3565, 3566, 3571, 3572, 3573, 3581, 3582, 3583, 3584, 3585

Staat uw postcode er niet tussen? Geen zorgen! Bel onze service om erachter te komen of wij bij u in de buurt werkzaam zijn. Woont u in Utrecht of in de nabije omgeving van Utrecht? Wij helpen u dan graag verder. Bel ons direct en u heeft binnen 20 minuten een echte elektricien op de stoep.

06-86364384
Storing melden? Neem nu contact op!

Storingsdiensten

Wij werken landelijk! Wij sturen u een ervaren en erkende elektromonteur op die is gespecialiseerd in het vervangen of herstellen van oude bedradingen/voorzieningen. Neem nu contact op. 

Renoveren van bedradingen oude gebouwen/woningen

Oudere woningen zijn in de meeste gevallen voorzien van oude en versleten bakelieten en bedradingen. Deze zijn niet vernieuwd sinds ongeveer 1930! Elektriciteit en de installatie daarvan is op zijn zachts gezegd best ontwikkeld sinds 1930. Dit maakt de risico op kortsluiting erg groot. Kort gezegd, alles behalve veilig.

06-86364384
Storing melden? Neem nu contact op!

Particulieren en Zakelijke klanten

Onze elektromonteurs zijn niet alleen betrouwbaar, maar ook nog eens experts op het gebied van elektra. Hun specialisatie ligt onder andere bij het herstellen, onderhouden en installeren van elektra. Niet alleen werken wij met particulieren, maar ook met bedrijven. Wij bieden dezelfde diensten aan voor beide klanten.

06-86364384
Storing melden? Neem nu contact op!

Nieuwbouwwoning elektrische installatie

Het geval met nieuwe woningen of panden is vaak dat het nooit echt af is. Het ontwerpen van een nieuwe woning is andere koek. Wat het meest belangrijke is in beide gevallen is dat het goed functioneert en geen risico toont op stroomstoringen etc. Waar wij in gespecialiseerd zijn is het tekenen en plannen van elektrische voorzieningen voor nieuwbouw.

06-86364384
Storing melden? Neem nu contact op!

Heeft u een ander storing of een vraag?

Neem contact op met een installateur

Wat zeggen klanten over ons?

Suzanne
2 reviews – 1 foto

1 maand geleden
De lokale installateur hebben we benadert via elektricienutrecht247.nl onze meterkast is helemaal opgeknapt. We hebben toekomst voorbereid meterkast. Onze familie is erg tevreden ermee en we kunnen nu Sauna laten aansluiten. Bedankt voor jullie service, tevreden!

Martin van Bilt 
1 review

2 maanden geleden
We hadden stroomstoring bij mijn ouders. Eerst ben ik zelf gaan sleutelen, maar het was erger geworden. Direct via Google een lokale installateur gevonden in Utrecht. Installateur kwam bij onze ouders thuis en. We weten dat het lastig is om een professionele elektricien te vinden in Utrecht. Gelukkig is de elektricien langs gekomen en opgelost. Thanks!

H. Lustman
3 reviews – 1 foto

3 maanden geleden
Gelukkig goeie ervaringen gehad. We hebben niet teveel voor betaald. Prijs was gelukkig modulair opgebouwd. Er was een kortsluiting in onze meterkast maar door opnieuw een kastje vervangen en paar andere kleine dingen aanpassingen gedaan was het binnen paar uur geregeld.  Ik ben tevreden, bedankt elektricienutrecht247.nl.

Rick  
1 review – 1 foto

3 maanden geleden
We hebben een nieuwe kastje in onze meterkast gelukkig door elektricienutrecht24/7. Hierdoor kan ik meer apparaten aansluiten. Ik heb geen spijt en ben tevreden met de nieuwe kastje in mijn meterkast. Bedankt boys, de elektricien was erg vriendelijk. Snel en makkelijk geregeld door jullie!

laagste prijs Stopcontacten

laagste prijs Aardlekschakelaars

laagste prijs Groepenkast uitbreiden

laagste prijs Buitenverlichtingen aanleggen

laagste prijs Lampen installeren

laagste prijs Perilex aansluitingen

laagste prijs Renovatie van elektra

laagste prijs Schakelaars en bekabelingen

laagste prijs Elektra problemen

laagste prijs Elektronische installatie

laagste prijs Overige diensten

Call Now Button