Elektricien Bilthoven nodig? Bel direct!

laagste prijs 24/7 Direct spoedhulp bij stroomstoring
laagste prijs Geen extra kosten

laagste prijs  Scherpe offerte
laagste prijs Snel op uw locatie
laagste prijs Erkende elektromonteur


Storing melden? Neem nu contact op!

Wij werken in Utrecht

Elektricien Bilthoven

Woont u in Bilthoven en heeft u spoed hulp nodig bij een stroomstoring of bij het vervangen van groepenkasten, meterkasten of bij het aanleggen van dergelijke elektra? Schakel dan direct hulp in van Elektricien Bilthoven 24/7! Onze elektriciens zijn experts als het gaat om alle elektronische zaken in uw woning. 

laagste prijs De Bilt
laagste prijs Bilthoven-Noord
laagste prijs Bilthoven-Zuid
laagste prijs Maartensdijk

Zit uw woonplaats hier niet tussen? Goed mogelijk dat wij toch u van dienst kunnen zijn, neem in dat geval direct contact met ons op.

laagste prijs Hollandsche Rading
laagste prijs Groenekan
laagste prijs Achttienhoven-Westbroek

Bel ons op 06-86364384 – u krijgt direct een van onze elektriciens aan de telefoon.

Waarom Elektricien Bilthoven 24/7?

Elektricien Bilthoven is 24 uur 7 dagen per week bereikbaar om altijd aan u hulp te kunnen verlenen als u het met spoed nodig heeft! Wij hebben een spoeddienst die direct  uw kant op kan komen. Onze professionele elektriciens staan altijd voor u klaar! Onze elektriciens kunnen alles van A tot Z in uw huis aanleggen, repareren of vervangen!

laagste prijs  Veiligheid op de eerste plaats
laagste prijs  24/7 direct hulp bij stroomstoring
laagste prijs  Vakbekwame en goed opgeleide elektriciens
laagste prijs  20 jaar ervaring

Waarom voor onze erkende elektriciens kiezen?

In 2019 is het onwaarschijnlijk dat iemand in Nederland zonder elektriciteit leeft. Het is bijna onmogelijk met onze behoeftes. Goedwerkende elektriciteit is een must. Niet alleen is het comfortabel om goedwerkende elektriciteit te hebben, maar ook nog eens een stuk veiliger. 

laagste prijs 24/7 direct hulp bij stroomstoring

laagste prijs Veiligheid op de eerste plaats

laagste prijs Snel op uw locatie

laagste prijs 20 jaar ervaring

laagste prijs Helpen bij spoed storingen

laagste prijs Installatie en reparatie

laagste prijs Binnen 24u

laagste prijs Eenvoudige werkwijze

laagste prijs Scherpe prijzen

Onze dagelijkse diensten afgelopen 20 jaar

Wij helpen u graag met uw problemen. Wij plaatsen stopcontacten tot aan groepenkasten.

Aanleggen van elektra in uw woning

Heeft u hulp nodig bij het aanleggen van elektra in uw woning? Moeten er bijvoorbeeld stopcontacten aangelegd, vervangen of gerepareerd worden? Of is uw aardlekschakelaar defect en moet het met spoed vervangen worden? Onze elektriciens zijn echte vakmannen als het gaat om het aanleggen van elektra. Schakel daarom gelijk onze hulp in en wij komen er gelijk aan!

06-86364384
Storing melden? Neem nu contact op!

Spoed hulp verlenen bij stroomstoringen

Is uw stroom ineens uitgevallen? Dit kan komen door een kortsluiting. Wij bieden spoed hulp bij kortsluitingen. Wij begrijpen hoe vervelend het kan zijn als u thuis zonder stroom zit, daarom komen wij direct uw kant op! Een kortsluiting kan veroorzaakt worden door verschillende factoren. Een kortsluiting wordt veroorzaakt door een enorme stroomsterkte die de draad verhit. Het isolatiemateriaal kan daardoor smelten en zelfs een gevaarlijke brand stichten. 

06-86364384
Storing melden? Neem nu contact op!


Vervangen van meterkasten

Is uw meterkast verouderd of zitten er defecte componenten in? Uw meterkast is dan toe aan vervanging. Het is belangrijk dat dit ook daadwerkelijk gedaan wordt, want bij een verouderde meterkast kunnen de stoppen ineens doorslaan of de aardlekschakelaar kan het niet meer optimaal werken. Dit soort factoren kunnen leiden tot grotere problemen in uw woning. Elektricien Bilthoven 24/7 kan daarom direct uw kant op komen om uw meterkast zo snel en veilig mogelijk te vervangen! 

06-86364384
Storing melden? Neem nu contact op!

Vervangen van groepenkasten

Uw groepenkast voorziet uw gehele woning van stroom. Als er een storing is in een  groep of meerdere groepen is uw woning niet meer volledig voorzien van stroom. Tegenwoordig loopt bijna alles op stroom, dus de kans is groot dat dit uw dagelijkse activiteiten kan verhinderen. Dit kan erg vervelend zijn. Wij begrijpen dat! Elektricien Bilthoven 24/7 is de beste elektricien in uw buurt die u met spoed uw kant op kan komen om uw groepenkast te vervangen! Neem direct contact op! 

06-86364384
Storing melden? Neem nu contact op!

Overige diensten

laagste prijs Stopcontacten
laagste prijs Aardlekschakelaars 
laagste prijs Groepenkast uitbreiden
laagste prijs Buitenverlichtingen aanleggen
laagste prijs Lampen installeren
laagste prijs Perilex aansluitingen

Bel ons op 06-86364384 – u krijgt direct een van onze elektriciens aan de telefoon.

laagste prijs Renovatie van elektra
laagste prijs Schakelaars en bekabelingen
laagste prijs Elektra problemen
laagste prijs Elektronische installatie
laagste prijs Overige electra diensten

Heeft u een ander storing of een vraag?

Neem contact op met een installateur

Veelgestelde vragen

Om een afspraak te maken hoeft u alleen maar simpel op het belknopje te klikken. Dan zal er telefonisch een afspraak gemaakt worden! Het kan ook per whatsapp bericht. 

Als u uw afspraak wilt annuleren of verzetten is dat altijd mogelijk. Wij zijn 24/7 bereikbaar dus des te eerder u het annuleert des te beter. U moet wel rekening houden dat wij annuleringskosten hanteren. 

Ja! Ons garantiebeleid hanteert een garantietermijn van 3 maanden. Hieronder is alles gegarandeerd. 

De prijzen bij Elektricien Bilthoven 24/7 variëren per dienst. De prijzen zullen vooraf bepaald worden, zodat u natuurlijk niet voor verrassingen komt te staan!

Wat zeggen klanten over ons?

Suzanne
2 reviews – 1 foto

1 maand geleden
De lokale installateur hebben we benadert via elektricienutrecht247.nl onze meterkast is helemaal opgeknapt. We hebben toekomst voorbereid meterkast. Onze familie is erg tevreden ermee en we kunnen nu Sauna laten aansluiten. Bedankt voor jullie service, tevreden!

Martin van Bilt 
1 review

2 maanden geleden
We hadden stroomstoring bij mijn ouders. Eerst ben ik zelf gaan sleutelen, maar het was erger geworden. Direct via Google een lokale installateur gevonden in Utrecht. Installateur kwam bij onze ouders thuis en. We weten dat het lastig is om een professionele elektricien te vinden in Utrecht. Gelukkig is de elektricien langs gekomen en opgelost. Thanks!  

H. Lustman
3 reviews – 1 foto

3 maanden geleden
Gelukkig goeie ervaringen gehad. We hebben niet teveel voor betaald. Prijs was gelukkig modulair opgebouwd. Er was een kortsluiting in onze meterkast maar door opnieuw een kastje vervangen en paar andere kleine dingen aanpassingen gedaan was het binnen paar uur geregeld.  Ik ben tevreden, bedankt elektricienutrecht247.nl.

Rick 
1 review – 1 foto

3 maanden geleden
We hebben een nieuwe kastje in onze meterkast gelukkig door elektricienutrecht24/7. Hierdoor kan ik meer apparaten aansluiten. Ik heb geen spijt en ben tevreden met de nieuwe kastje in mijn meterkast. Bedankt boys, de elektricien was erg vriendelijk. Snel en makkelijk geregeld door jullie!

laagste prijs Stopcontacten

laagste prijs Aardlekschakelaars

laagste prijs Groepenkast uitbreiden

laagste prijs Buitenverlichtingen aanleggen

laagste prijs Lampen installeren

laagste prijs Perilex aansluitingen

laagste prijs Renovatie van elektra

laagste prijs Schakelaars en bekabelingen

laagste prijs Elektra problemen

laagste prijs Elektronische installatie

laagste prijs Overige diensten

Call Now Button