Elektricien Maarssen

Neem contact met ons op!

De hulp inschakelen van Elektricien Maarssen?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Elektricien Maarssen nodig?

Woont u in Maarssen en is uw stroom uitgevallen of heeft u hulp nodig met andere problemen omtrent elektra? Schakel dan hulp in van Elektricien Maarssen 24/7! Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Onze elektriciens zijn zeer professionele, ervaren en vriendelijke jonge mannen die u zo snel mogelijk kunnen helpen met al uw elektronische storingen!

Waarom voor onze erkende elektriciens kiezen?

In 2021 is het onwaarschijnlijk dat iemand in Nederland zonder elektriciteit leeft. Het is bijna onmogelijk met onze behoeftes. Goedwerkende elektriciteit is een must. Niet alleen is het comfortabel om goedwerkende elektriciteit te hebben, maar ook nog eens een stuk veiliger. 

Onze klanten kiezen dan ook voor ons door onze professionele service, ervaring en de eerlijke tarieven die wij ten alle tijden hanteren.

 

Elektricien

Onze dagelijkse diensten afgelopen 20 jaar

Wij helpen u graag met uw problemen. Wij plaatsen stopcontacten tot aan groepenkasten.

elektra bedrading vervangen

Aanleggen van al uw elektra

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van al uw elektra in uw woning. Elektra is heel erg belangrijk en onmisbaar in deze tijden! Het is daarom belangrijk dat elektra met precisie en zorgvuldigheid wordt aangelegd. Dankzij onze vakkundige elektriciens kan dit op de meest veilige en efficiënte manier worden afgehandeld. Neem contact op met Elektricien Maarssen 24/7 om een afspraak in te plannen.

Utrecht elektricien 247

Stroomstoring verhelpen

Tegenwoordig werkt alles op stroom, dus als u thuis een stroom storing heeft kan dit veel systemen platleggen. Dit kan heel vervelend zijn, vooral als u zelf niet weet hoe u dit kunt oplossen. Het is zeer aangeraden om dit soort problemen te laten oplossen door echte professionals. Neem contact op met Elektricien Maarssen 24/7 en wij zullen direct uw kant op komen.

elektra bedrading vervangen

Vervangen van de groepenkast

Moet uw meterkast vervangen worden, door veroudering of door defecte zekeringen bijvoorbeeld? Uw veiligheid is zeer belangrijk voor ons, wij raden het daarom aan om bij dit soort problemen echte experts in te schakelen. De elektriciens van Elektricien Maarssen 24/7 zijn echte specialisten als het gaat om het vervangen van meterkasten. Dus als u een heeft storing in uw meterkast, neemt u gerust contact met ons op en Elektricien Maarssen 24/7 zal u direct helpen!

Utrecht elektricien 247

Meterkast vervangen

Is de groepenkast in uw woning toe aan vervanging? Het is belangrijk dat dit met precisie wordt uitgevoerd, want een groepenkast voorziet uw gehele woning van stroom. Onze professionele monteurs zullen u hier graag mee helpen. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het vervangen of repareren van groepenkasten. Wilt u weten wat het kost om uw groepenkast te vervangen? Onze monteurs zullen dit aan huis of telefonisch voor u bepalen, want de prijs hangt af van de hoeveelheid groepenkasten die vervangen moeten worden.

elektricien review

”Elektricien Utrecht 24/7 stond binnen 20 minuten voor de deur om mijn storing te verhelpen!”

elektricien review

”Ik ben erg tevreden! Na mijn verbouwing moest mijn groepenkast uitgbreid worden. Snel en goed geregeld!

elektricien review

Bedankt voor de snelle en goede service. Mijn storing was direct verholpen door de vriendelijke elektricien.

Veelgestelde vragen over Elektricien Maarssen 24/7

Wij krijgen regelmatig vragen over onze service en kosten. Om het makkelijk te maken hebben wij de veelgestelde vragen voor u onder elkaar gezet. Heeft u andere vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op!

Ik wil graag een afspraak maken met Elektricien Maarssen 24/7, hoe kan ik dat het beste doen?
Wilt u een afspraak maken met Elektricien Maarssen 24/7? Fijn om te horen, wij helpen u graag! U kunt ons het best bereiken per telefoon. Wij zijn daar 24/7 op bereikbaar.
Het komt toch niet zo goed uit, kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Het is altijd mogelijk om uw afspraak te annuleren. Wij hanteren wel een annuleringsbeleid met kosten. Hoe eerder hoe annuleert, hoe beter.
Werkt Elektricien Maarssen 24/7 ook met een garantiebeleid?
Ja! Wij hanteren een garantietermijn van 3 maanden. Hierin valt alles gegarandeerd,
Wat kost Elektricien Maarssen 24/7?
Bij Elektricien Maarssen komt u nooit voor verrassingen te staan. De prijzen zullen netjes vermeld worden. De prijzen variëren qua werkzaamheden.
elektra bedrading vervangen

Renoveren van bedradingen oude gebouwen/woningen

Oudere woningen zijn in de meeste gevallen voorzien van oude en versleten bakelieten en bedradingen. Deze zijn niet vernieuwd sinds ongeveer 1930! Elektriciteit en de installatie daarvan is op zijn zachts gezegd best ontwikkeld sinds 1930. Dit maakt de risico op kortsluiting erg groot. Kort gezegd, alles behalve veilig.

Utrecht elektricien 247

Particulieren en Zakelijke klanten

Onze elektromonteurs zijn niet alleen betrouwbaar, maar ook nog eens experts op het gebied van elektra. Hun specialisatie ligt onder andere bij het herstellen, onderhouden en installeren van elektra. Niet alleen werken wij met particulieren, maar ook met bedrijven. Wij bieden dezelfde diensten aan voor beide klanten.

elektricien nieuwbouwwoningen

Nieuwbouwwoning elektrische installatie

Het geval met nieuwe woningen of panden is vaak dat het nooit echt af is. Het ontwerpen van een nieuwe woning is andere koek. Wat het meest belangrijke is in beide gevallen is dat het goed functioneert en geen risico toont op stroomstoringen etc. Waar wij in gespecialiseerd zijn is het tekenen en plannen van elektrische voorzieningen voor nieuwbouw.

Waarom elektricien Maarssen 24/7?

Elektricien Maarssen 24/7 is het meest geschikte bedrijf in uw buurt dat u zo snel mogelijk zal kunnen helpen met al uw problemen omtrent elektra. Wij zijn een professioneel  bedrijf dat te werk gaat met elektriciens die periodiek geschoold worden om op de hoogte te zijn van de nieuwste vernieuwingen. 

✅ Veiligheid op de eerste plaats
✅ 24/7 direct hulp bij stroomstoring
✅ Vakbekwame en goed opgeleide elektriciens
✅ 20 jaar ervaring

Call Now Button