Elektricien Vleuten

Neem contact met ons op!

De hulp inschakelen van Elektricien Vleuten?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Direct een elektricien uit Vleuten nodig?

Heeft u met spoed hulp nodig bij het aanleggen van uw elektra, of bij het vervangen van uw meterkast of groepenkast? Of heeft u met spoed hulp nodig bij een stroomstoring door een kortsluiting bijvoorbeeld? Neem dan gelijk contact op met Elektricien Vleuten 24/7. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen direct uw kant op komen!

elektrotechniek

Waarom voor onze erkende elektriciens kiezen?

In 2021 is het onwaarschijnlijk dat iemand in Nederland zonder elektriciteit leeft. Het is bijna onmogelijk met onze behoeftes. Goedwerkende elektriciteit is een must. Niet alleen is het comfortabel om goedwerkende elektriciteit te hebben, maar ook nog eens een stuk veiliger. 

Onze klanten kiezen dan ook voor ons door onze professionele service, ervaring en de eerlijke tareiven die wij ten alle tijden hanteren.

 

Elektricien

Onze dagelijkse diensten afgelopen 20 jaar

Wij helpen u graag met uw problemen. Wij plaatsen stopcontacten tot aan groepenkasten.

elektra bedrading vervangen

Elektra kabels aanleggen?

Als u hulp nodig heeft met het aanleggen van bepaalde elektra, bij een verbouwing bijvoorbeeld. Of als u hulp nodig heeft bij het vervangen van uw aardlekschakelaar of het plaatsen van een stopcontact, kunt u altijd rekenen op Elektriciteit Utrecht Vleuten 24/7. Onze experts zullen dit werk zo snel en veilig mogelijk voor u uitvoeren. Als u nog overige vragen heeft zullen onze experts alles voor u beantwoorden!

Utrecht elektricien 247

24/7 storingsdienst

Last van een stroomstoring? Of kortsluiting door vocht bijvoorbeeld? Uw Apparaat of kabel is dan beschadigd! De stoppen in uw meterkast kunnen de te grote overmaat van elektriciteit niet verwerken. Onze experts zullen het defecte apparaat voor u repareren en de kabels zo nodig vervangen!

elektra bedrading vervangen

Vervangen van de groepenkast

Groepenkasten vervangen zijn ook diensten die wij leveren. Wij vervangen groepenkasten met alle soorten groepen. De prijs van het aantal groepen verschilt dan ook natuurlijk. Een groepenkast vervangen is heel secuur werk, het is daarom belangrijk dat u dit werk aan echte specialisten overlaat. Gelukkig zijn de experts bij Elektricien Vleuten 24/7 gespecialiseerd in het vervangen van groepenkasten. Neem contact met ons op, en wij zullen direct uw kant op komen!

Utrecht elektricien 247

Meterkast vervangen Vleuten

Onvoorzichtig omgaan met elektriciteit kan hele nare gevolgen hebben. Als u niet gespecialiseerd bent in het vervangen van meterkasten, of als u überhaupt geen verstand heeft van elektra is het zeer afgeraden om het zelf te proberen. Maar wees gerust! Elektricien Vleuten 24/7 is de meest geschikte elektricien in uw buurt die het gelijk kan komen afhandelen voor u! Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van meterkasten, dus bel ons gerust en wij komen direct uw kant op!

elektricien review

”Elektricien Utrecht 24/7 stond binnen 20 minuten voor de deur om mijn storing te verhelpen!”

elektricien review

”Ik ben erg tevreden! Na mijn verbouwing moest mijn groepenkast uitgbreid worden. Snel en goed geregeld!

elektricien review

Bedankt voor de snelle en goede service. Mijn storing was direct verholpen door de vriendelijke elektricien.

Veelgestelde vragen over Elektricien Vleuten 24/7

Wij krijgen regelmatig vragen over onze service en kosten. Om het makkelijk te maken hebben wij de veelgestelde vragen voor u onder elkaar gezet. Heeft u andere vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op!

Hoe kan ik een afspraak maken met Elektricien Vleuten 24/7?
Wij zijn 24/7 bereikbaar, het is daarom mogelijk om ons op elk gewenste tijdstip en dag te bellen! U kunt uw afspraak telefonisch met ons maken, dit kan een spoed afspraak of een afspraak op elk gewenste dag van de week zijn.
Hoe kan ik mijn afspraak annuleren met Elektricien Vleuten 24/7?
Wilt u uw afspraak annuleren of verzetten? Dat is mogelijk. U kunt ons dan bellen of een whatsapp bericht sturen op hetzelfde nummer. Houdt u er wel rekening mee dat wij annuleringskosten hanteren. Voor verdere informatie kunt u alles lezen in de algemene voorwaarden.
Heb ik garantie op de geïnstalleerde apparaten of reparaties?
Wij hanteren een garantietermijn van 3 maanden. Dit geldt zowel voor de reparaties als de onderdelen die geïnstalleerd zijn.
Wat zijn de tarieven die jullie aanhouden?
De prijzen variëren per dienst. De prijzen zijn afhankelijk van de werkzaamheden. Wij zullen altijd van te voren de prijs aangeven, zodat u niet voor verrassingen komt te staan!
elektra bedrading vervangen

Renoveren van bedradingen oude gebouwen/woningen

Oudere woningen zijn in de meeste gevallen voorzien van oude en versleten bakelieten en bedradingen. Deze zijn niet vernieuwd sinds ongeveer 1930! Elektriciteit en de installatie daarvan is op zijn zachts gezegd best ontwikkeld sinds 1930. Dit maakt de risico op kortsluiting erg groot. Kort gezegd, alles behalve veilig.

Utrecht elektricien 247

Particulieren en Zakelijke klanten

Onze elektromonteurs zijn niet alleen betrouwbaar, maar ook nog eens experts op het gebied van elektra. Hun specialisatie ligt onder andere bij het herstellen, onderhouden en installeren van elektra. Niet alleen werken wij met particulieren, maar ook met bedrijven. Wij bieden dezelfde diensten aan voor beide klanten.

elektricien nieuwbouwwoningen

Nieuwbouwwoning elektrische installatie

Het geval met nieuwe woningen of panden is vaak dat het nooit echt af is. Het ontwerpen van een nieuwe woning is andere koek. Wat het meest belangrijke is in beide gevallen is dat het goed functioneert en geen risico toont op stroomstoringen etc. Waar wij in gespecialiseerd zijn is het tekenen en plannen van elektrische voorzieningen voor nieuwbouw.

Waarom kiezen voor Elektricien Vleuten 24/7?

Elektricien Vleuten 24/7 is in staat om u te verhelpen van al uw problemen omtrent elektra! Wij gaan alleen te werk met de meest professionele en gespecialiseerde elektriciens die jarenlang ervaring hebben opgebouwd. Ons doel is om u zo snel mogelijk te hulp te schieten, en om u natuurlijk veilig te houden bij al uw elektrische storingen. Dus laat al het werk aan ons over!

✅ Veiligheid op de eerste plaats
✅ 24/7 direct hulp bij stroomstoring
✅ Vakbekwame en goed opgeleide elektriciens
✅ 20 jaar ervaring

Call Now Button