Elektricien Vleuten nodig? Bel direct!

laagste prijs 24/7 Direct spoedhulp bij stroomstoring
laagste prijs Geen extra kosten

laagste prijs  Scherpe offerte
laagste prijs Snel op uw locatie
laagste prijs Erkende elektromonteur


Storing melden? Neem nu contact op!

Wij werken in Utrecht

Elektricien Vleuten

Heeft u met spoed hulp nodig bij het aanleggen van uw elektra, of bij het vervangen van uw meterkast of groepenkast? Of heeft u met spoed hulp nodig bij een stroomstoring door een kortsluiting bijvoorbeeld? Neem dan gelijk contact op met Elektricien Vleuten 24/7. Wij zijn 24/7 bereikbaar en kunnen direct uw kant op komen! 

laagste prijs Haarzuilens
laagste prijs Rijnenburg
laagste prijs Oudenrijn

Zit uw woonplaats hier niet tussen? Goed mogelijk dat wij toch u van dienst kunnen zijn, neem in dat geval direct contact met ons op.

laagste prijs Vleuterweide
laagste prijs Veldhuizen
laagste prijs De Meern

Bel ons op 06-86364384 – u krijgt direct een van onze elektriciens aan de telefoon.

Waarom kiezen voor Elektricien Vleuten 24/7?

Elektricien Vleuten 24/7 is in staat om u te verhelpen van al uw problemen omtrent elektra! Wij gaan alleen te werk met de meest professionele en gespecialiseerde elektriciens die jarenlang ervaring hebben opgebouwd. Ons doel is om u zo snel mogelijk te hulp te schieten, en om u natuurlijk veilig te houden bij al uw elektrische storingen. Dus laat al het werk aan ons over!

laagste prijs  Veiligheid op de eerste plaats
laagste prijs  24/7 direct hulp bij stroomstoring
laagste prijs  Vakbekwame en goed opgeleide elektriciens
laagste prijs  20 jaar ervaring

Waarom voor onze erkende elektriciens kiezen?

In 2019 is het onwaarschijnlijk dat iemand in Nederland zonder elektriciteit leeft. Het is bijna onmogelijk met onze behoeftes. Goedwerkende elektriciteit is een must. Niet alleen is het comfortabel om goedwerkende elektriciteit te hebben, maar ook nog eens een stuk veiliger. 

laagste prijs 24/7 direct hulp bij stroomstoring

laagste prijs Veiligheid op de eerste plaats

laagste prijs Snel op uw locatie

laagste prijs 20 jaar ervaring

laagste prijs Helpen bij spoed storingen

laagste prijs Installatie en reparatie

laagste prijs Binnen 24u

laagste prijs Eenvoudige werkwijze

laagste prijs Scherpe prijzen

Onze dagelijkse diensten afgelopen 20 jaar

Wij helpen u graag met uw problemen. Wij plaatsen stopcontacten tot aan groepenkasten.

Elektriciteitskabels aanleggen

Als u hulp nodig heeft met het aanleggen van bepaalde elektra, bij een verbouwing bijvoorbeeld. Of als u hulp nodig heeft bij het vervangen van uw aardlekschakelaar of het plaatsen van een stopcontact, kunt u altijd rekenen op Elektriciteit Utrecht Vleuten 24/7. Onze experts zullen dit werk zo snel en veilig mogelijk voor u uitvoeren. Als u nog overige vragen heeft zullen onze experts alles voor u beantwoorden! 

06-86364384
Storing melden? Neem nu contact op!

Met spoed hulp nodig bij een stroomstoring?

Last van een stroomstoring? Of kortsluiting door vocht bijvoorbeeld? Uw Apparaat of kabel is dan beschadigd! De stoppen in uw meterkast kunnen de te grote overmaat van elektriciteit niet verwerken. Onze experts zullen het defecte apparaat voor u repareren en de kabels zo nodig vervangen!

06-86364384
Storing melden? Neem nu contact op!


Is uw groepenkast toe aan een vervanging?

Groepenkasten vervangen zijn ook diensten die wij leveren. Wij vervangen groepenkasten met alle soorten groepen. De prijs van het aantal groepen verschilt dan ook natuurlijk. Een groepenkast vervangen is heel secuur werk, het is daarom belangrijk dat u dit werk aan echte specialisten overlaat. Gelukkig zijn de experts bij Elektricien Vleuten 24/7 gespecialiseerd in het vervangen van groepenkasten. Neem contact met ons op, en wij zullen direct uw kant op komen!

06-86364384
Storing melden? Neem nu contact op!

Is uw meterkast toe aan een vervangen?

Onvoorzichtig omgaan met elektriciteit kan hele nare gevolgen hebben. Als u niet gespecialiseerd bent in het vervangen van meterkasten, of als u überhaupt geen verstand heeft van elektra is het zeer afgeraden om het zelf te proberen. Maar wees gerust! Elektricien Vleuten 24/7 is de meest geschikte elektricien in uw buurt die het gelijk kan komen afhandelen voor u! Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van meterkasten, dus bel ons gerust en wij komen direct uw kant op!

06-86364384
Storing melden? Neem nu contact op!

Overige diensten

laagste prijs Stopcontacten
laagste prijs Aardlekschakelaars 
laagste prijs Groepenkast uitbreiden
laagste prijs Buitenverlichtingen aanleggen
laagste prijs Lampen installeren
laagste prijs Perilex aansluitingen

Bel ons op 06-86364384 – u krijgt direct een van onze elektriciens aan de telefoon.

laagste prijs Renovatie van elektra
laagste prijs Schakelaars en bekabelingen
laagste prijs Elektra problemen
laagste prijs Elektronische installatie
laagste prijs Overige electra diensten

Heeft u een ander storing of een vraag?

Neem contact op met een installateur

Veelgestelde vragen

Wij zijn 24/7 bereikbaar, het is daarom mogelijk om ons op elk gewenste tijdstip en dag te bellen! U kunt uw afspraak telefonisch met ons maken, dit kan een spoed afspraak of een afspraak op elk gewenste dag van de week zijn. 

Wilt u uw afspraak annuleren of verzetten? Dat is mogelijk. U kunt ons dan bellen of een whatsapp bericht sturen op hetzelfde nummer. Houdt u er wel rekening mee dat wij annuleringskosten hanteren. Voor verdere informatie kunt u alles lezen in de algemene voorwaarden. 

Wij hanteren een garantietermijn van 3 maanden. Dit geldt zowel voor de reparaties als de onderdelen die geïnstalleerd zijn. 

De prijzen variëren per dienst. De prijzen zijn afhankelijk van de werkzaamheden. Wij zullen altijd van te voren de prijs aangeven, zodat u niet voor verrassingen komt te staan!

Wat zeggen klanten over ons?

Suzanne
2 reviews – 1 foto

1 maand geleden
De lokale installateur hebben we benadert via elektricienutrecht247.nl onze meterkast is helemaal opgeknapt. We hebben toekomst voorbereid meterkast. Onze familie is erg tevreden ermee en we kunnen nu Sauna laten aansluiten. Bedankt voor jullie service, tevreden!

Martin van Bilt 
1 review

2 maanden geleden
We hadden stroomstoring bij mijn ouders. Eerst ben ik zelf gaan sleutelen, maar het was erger geworden. Direct via Google een lokale installateur gevonden in Utrecht. Installateur kwam bij onze ouders thuis en. We weten dat het lastig is om een professionele elektricien te vinden in Utrecht. Gelukkig is de elektricien langs gekomen en opgelost. Thanks!  

H. Lustman
3 reviews – 1 foto

3 maanden geleden
Gelukkig goeie ervaringen gehad. We hebben niet teveel voor betaald. Prijs was gelukkig modulair opgebouwd. Er was een kortsluiting in onze meterkast maar door opnieuw een kastje vervangen en paar andere kleine dingen aanpassingen gedaan was het binnen paar uur geregeld.  Ik ben tevreden, bedankt elektricienutrecht247.nl.

Rick 
1 review – 1 foto

3 maanden geleden
We hebben een nieuwe kastje in onze meterkast gelukkig door elektricienutrecht24/7. Hierdoor kan ik meer apparaten aansluiten. Ik heb geen spijt en ben tevreden met de nieuwe kastje in mijn meterkast. Bedankt boys, de elektricien was erg vriendelijk. Snel en makkelijk geregeld door jullie!

laagste prijs Stopcontacten

laagste prijs Aardlekschakelaars

laagste prijs Groepenkast uitbreiden

laagste prijs Buitenverlichtingen aanleggen

laagste prijs Lampen installeren

laagste prijs Perilex aansluitingen

laagste prijs Renovatie van elektra

laagste prijs Schakelaars en bekabelingen

laagste prijs Elektra problemen

laagste prijs Elektronische installatie

laagste prijs Overige diensten

Call Now Button