Elektricien Nieuwegein

Neem contact met ons op!

De hulp inschakelen van Elektricien Nieuwegein?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Gespecialiseerde elektricien uit Nieuwegein nodig?

Woont u in Nieuwegein of in de buurt van Nieuwegein en heeft u hulp nodig bij het vervangen of aanleggen van elektra? Of heeft u spoed hulp nodig bij een vervelende stroomstoring? Bel dan gelijk Elektricien Nieuwegein 24/7! Wij zijn 24 uur en 7 dagen in de week voor u bereikbaar om u altijd te kunnen helpen met al uw problemen omtrent Elektra!

elektrotechniek

Waarom voor onze erkende elektriciens kiezen?

In 2021 is het onwaarschijnlijk dat iemand in Nederland zonder elektriciteit leeft. Het is bijna onmogelijk met onze behoeftes. Goedwerkende elektriciteit is een must. Niet alleen is het comfortabel om goedwerkende elektriciteit te hebben, maar ook nog eens een stuk veiliger. 

Onze klanten kiezen dan ook voor ons door onze professionele service, ervaring en de eerlijke tareiven die wij ten alle tijden hanteren.

 

Elektricien

Onze dagelijkse diensten afgelopen 20 jaar

Wij helpen u graag met uw problemen. Wij plaatsen stopcontacten tot aan groepenkasten.

elektra bedrading vervangen

Aanleggen van elektra

Zijn er elektrische kabels of elektrische apparaten die toe zijn aan een vervanging? Laat het ons gelijk weten! De elektriciens van Elektricien Nieuwegein 24/7 zijn gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van elk elektra apparaat in uw huis! Neem contact met ons op, wij komen met spoed uw kant op!

Utrecht elektricien 247

Stroomstoring oplossen

Als u met spoed hulp nodig hebt bij een stroomstoring, staat Elektricien Nieuwegein 24/7 altijd voor u klaar. Wij bieden spoedhulp bij bijvoorbeeld kortsluitingen in uw huis. Als uw stroom uitgevallen is en u niet weet wat u moet doen, moet u contact opnemen met een elektricien in uw buurt, Elektricien Nieuwegein 24/7 is dan de meest geschikte in uw buurt!

elektra bedrading vervangen

Vervangen van de groepenkast

Is een zekering in uw groepenkast defect? En is het met spoed toe aan vervanging? Neem dan contact op met Elektricien Nieuwegein 24/7. Onze specialisten zullen het probleem opsporen en uw groepenkast zo zorgvuldig mogelijk vervangen of repareren.

Utrecht elektricien 247

Meterkast vervangen

Als u een storing heeft in uw meterkast, betekent het dat een deel van uw woning niet meer voorzien is van stroom. Wat vervelend! Elektricien Nieuwegein 24/7 staan op elk moment van de dag voor u klaar om u te helpen bij dit soort problemen. Neem contact op en wij komen direct uw kant op!

elektricien review

”Elektricien Utrecht 24/7 stond binnen 20 minuten voor de deur om mijn storing te verhelpen!”

elektricien review

”Ik ben erg tevreden! Na mijn verbouwing moest mijn groepenkast uitgbreid worden. Snel en goed geregeld!

elektricien review

Bedankt voor de snelle en goede service. Mijn storing was direct verholpen door de vriendelijke elektricien.

Veelgestelde vragen over Elektricien Nieuwegein 24/7

Wij krijgen regelmatig vragen over onze service en kosten. Om het makkelijk te maken hebben wij de veelgestelde vragen voor u onder elkaar gezet. Heeft u andere vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op!

Ik wil graag een afspraak maken, hoe kan ik dat doen?
Als u een afspraak wilt maken, kunt u ons het best bereiken per telefoon. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Bel ons gerust en dan kunnen wij een afspraak inplannen.
Ik wil mijn afspraak graag annuleren of verzetten, is dat mogelijk?
Het is mogelijk om uw afspraak te annuleren of te verzetten. U kunt dan gewoon per telefoon contact met ons opnemen. U kunt ook een whatsapp bericht sturen naar hetzelfde nummer. Wij hanteren wel annuleringskosten. Als u uw afspraak op het laatste moment annuleert zullen de kosten ook hoger zijn.
Hanteren jullie een garantietermijn?
Ja! Elektricien Nieuwegein 24/7 hanteert een garantietermijn van 3 maanden. Dus als u weer last krijgt van hetzelfde probleem, komen wij het weer kosteloos voor u repareren!
Wat zijn de tarieven van Elektricien Nieuwegein 24/7?
De prijzen hangen af van de werkzaamheden. De werkzaamheden zullen besproken worden en de prijs zal aan de hand hiervan bepaald worden.
elektra bedrading vervangen

Renoveren van bedradingen oude gebouwen/woningen

Oudere woningen zijn in de meeste gevallen voorzien van oude en versleten bakelieten en bedradingen. Deze zijn niet vernieuwd sinds ongeveer 1930! Elektriciteit en de installatie daarvan is op zijn zachts gezegd best ontwikkeld sinds 1930. Dit maakt de risico op kortsluiting erg groot. Kort gezegd, alles behalve veilig.

Utrecht elektricien 247

Particulieren en Zakelijke klanten

Onze elektromonteurs zijn niet alleen betrouwbaar, maar ook nog eens experts op het gebied van elektra. Hun specialisatie ligt onder andere bij het herstellen, onderhouden en installeren van elektra. Niet alleen werken wij met particulieren, maar ook met bedrijven. Wij bieden dezelfde diensten aan voor beide klanten.

elektricien nieuwbouwwoningen

Nieuwbouwwoning elektrische installatie

Het geval met nieuwe woningen of panden is vaak dat het nooit echt af is. Het ontwerpen van een nieuwe woning is andere koek. Wat het meest belangrijke is in beide gevallen is dat het goed functioneert en geen risico toont op stroomstoringen etc. Waar wij in gespecialiseerd zijn is het tekenen en plannen van elektrische voorzieningen voor nieuwbouw.

Waarom u moet kiezen voor Elektricien Nieuwegein 24/7

Met elektriciteit omgaan is geen makkelijk klusje! Het kan zelfs heel erg gevaarlijk zijn! Elektricien Nieuwegein beschikt over de meest ervaren en professionele elektriciens die weten om te gaan met elke situatie! Is uw aardlekschakelaar defect bijvoorbeeld? Of moet er juist door het hele huis elektra vervangen worden? Met onze diensten is alles mogelijk!

✅ Veiligheid op de eerste plaats
✅ 24/7 direct hulp bij stroomstoring
✅ Vakbekwame en goed opgeleide elektriciens
✅ 20 jaar ervaring

Call Now Button