Aardlekschakelaar vervangen

Neem contact met ons op!

Hulp nodig van Elektricien Utrecht 24/7?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Aardlekschakelaar vervangen aan huis

Heb jij een kapotte of verouderde aardlekschakelaar in huis? Laat deze dan tijdig vervangen. De aardlekschakelaar is namelijk essentieel in het controleren van de veiligheid in huis. De elektriciens van Elektricien Amsterdam weten precies hoe ze een aardlekschakelaar moeten vervangen en zijn 24/7 bereikbaar. Vandaag nog de aardlekschakelaar laten vervangen? Dat kan, we zijn binnen 24 uur ter plaatse. Onze ervaren elektromonteurs rekenen geen extra kosten en vervangen snel alle aardlekschakelaars in jouw huis die aan vervanging toe zijn. Wacht dus niet langer en bel Elektricien Amsterdam om de aardlekschakelaar bij jou in huis te vervangen.

Elektra Utrecht

Wat is de functie van een aardlekschakelaar?

De aardlekschakelaar bevindt zich in de meterkast en vergelijkt de inkomende stroom met de stroom die eruit gaat aan de achterkant van de groepenkast. De aardlekschakelaar controleert dan of deze stroom even groot is. Wanneer de stroom zogenaamd ‘lekt’ dan is de aardlekschakelaar kapot. In dit geval moet de aardlekschakelaar vervangen worden. Elektriciens noemen het lekken van deze stroom ook wel ‘lekstroom’. Dit kan echter gevaarlijke situaties opleveren. Wanneer dit ontstaat slaat de aardlekschakelaar dan ook gelijk dicht en stopt de gehele stroomtoevoer. De aardlekschakelaar is daarom van essentieel belang in elk huis. Wil je de aardlekschakelaar laten vervangen? Bel dan Elektricien Amsterdam

Groepenkast en meterkast

Diensten van Elektricien Utrecht 24/7

Een greep uit onze diensten, aarzel niet om contact met ons op te nemen. 

Utrecht meterkast vervangen

Meterkast uitbreiden

Een groepenkast vervangen of herstellen is niet zo makkelijk gedaan. Een eitje voor onze monteurs, aangezien ze dit dagelijks doen. Een groepenkast helemaal vervangen of uitbreiden heeft bepaalde skills nodig die onze monteurs beheersen. Uw gehele woning of pand wordt met behulp van de groepenkast van stroom voorzien. Dit is dus zeker een klus die goed uitgevoerd moet worden. Leun achterover en laat onze groepenkast expert dit voor u doen. Als u een groepenkast wilt uitbreiden, is dat ook een mogelijkheid die onze monteurs kunnen realiseren. Onze experts zijn ook bij u in de buurt actief. Wij zijn landelijk werkzaam en helpen u graag. Twijfel niet om onze ervaren monteurs in te schakelen. Neem direct contact op met onze centrale!

Utrecht elektricien 247

Aanleggen van uw elektra

Ongeacht hoe lastig de klus is, wij helpen u graag. Onze elektriciens hebben genoeg ervaring om elk gebrek op te lossen. Mogelijk bevindt u zich momenteel in een gevaarlijke woon- of werkomgeving. Neem geen risico door het zelf te repareren. Het kan namelijk levensgevaarlijk zijn. Onze elektriciens zijn landelijk werkzaam en helpen u graag verder. Schakel in zo een geval ons in om uw omgeving te analyseren. Uw omgeving wordt met onze hulp veilig.

In het geval dat u het zelf gaat repareren, kunnen wij u deskundig advies aanbieden als ondersteuning.

elektricien review

”Elektricien Utrecht 24/7 stond binnen 20 minuten voor de deur om mijn storing te verhelpen!”

elektricien review

”Ik ben erg tevreden! Na mijn verbouwing moest mijn groepenkast uitgbreid worden. Snel en goed geregeld!

elektricien review

Bedankt voor de snelle en goede service. Mijn storing was direct verholpen door de vriendelijke elektricien.

Dringende storingen? Wij zijn 24/7 bereikbaar

Heeft u last van een stroomstoring? Dat is enorm vervelend en kan alles stil zetten. Als organisatie kan u dit veel geld kosten. Wat een nare situatie! Gelukkig kunnen wij u snel komen helpen.

Postcodes Elektricien Utrecht:

3500, 3501, 3502, 3503, 3504, 3505, 3506, 3507, 3508, 3509, 3511, 3512, 3513, 3514, 3515, 3521, 3522, 3523, 3524, 3525, 3526, 3527, 3528, 3531, 3532, 3533, 3534, 3540, 3541, 3542, 3543, 3544, 3545, 3546, 3551, 3552, 3553, 3554, 3555, 3561, 3562, 3563, 3564, 3565, 3566, 3571, 3572, 3573, 3581, 3582, 3583, 3584, 3585

Staat uw postcode er niet tussen? Geen zorgen! Bel onze service om erachter te komen of wij bij u in de buurt werkzaam zijn. Woont u in Utrecht of in de nabije omgeving van Utrecht? Wij helpen u dan graag verder. Bel ons direct en u heeft binnen 20 minuten een echte elektricien op de stoep.

storingen utrecht
stoppenkast vervangen elektricien

Wat is de functie van een aardlekschakelaar?

De aardlekschakelaar bevindt zich in de meterkast en vergelijkt de inkomende stroom met de stroom die eruit gaat aan de achterkant van de groepenkast. De aardlekschakelaar controleert dan of deze stroom even groot is. Wanneer de stroom zogenaamd ‘lekt’ dan is de aardlekschakelaar kapot. In dit geval moet de aardlekschakelaar vervangen worden. Elektriciens noemen het lekken van deze stroom ook wel ‘lekstroom’. Dit kan echter gevaarlijke situaties opleveren. Wanneer dit ontstaat slaat de aardlekschakelaar dan ook gelijk dicht en stopt de gehele stroomtoevoer. De aardlekschakelaar is daarom van essentieel belang in elk huis. Wil je de aardlekschakelaar laten vervangen? Bel dan Elektricien Amsterdam

De veiligheid van een aardlekschakelaar

Een aardlekschakelaar is van belang om de veiligheid van jezelf en van je apparatuur te bewaken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een blikseminslag of lekstroom wat in contact komt met water. Een aardlekschakelaar voorkomt dit doordat deze direct reageert op een stroomlek of overspanning. De stroomtoevoer naar de apparaten in de betreffende groep zal direct verbroken worden wanneer er stroom lekt of er sprake is van overspanning. Hierdoor beschermt de aardlekschakelaar jou en de apparaten in je huishouden. Wanneer je geen aardlekschakelaars in huis hebt, wanneer je woning van voor 1975 is, is het dan ook aan te raden deze wel te laten installeren. 

Waarom een aardlekschakelaar direct vervangen moet worden

Om de veiligheid in huis te kunnen garanderen is het belangrijk kapotte aardlekschakelaars direct te vervangen. Wanneer een aardlekschakelaar kapot is merk je dit doordat de schakelaar stroom lekt en deze eruit klapt. Wanneer de aardlekschakelaar steeds uitslaat hoeft deze echter niet perse kapot te zijn. Het kan ook zijn dat deze je beschermt tegen overspanning of een stroomstoot. Controleer dit eerst goed voordat je de aardlekschakelaar vervangt. Weet je niet of dit het geval is? Vraag de elektriciens van Elektricien dan om hulp zij weten door hun jarenlange ervaring precies wat er aan de hand is. Is de aardlekschakelaar echt kapot? Laat deze dan vervangen door de elektriciens van Elektricien Amsterdam.

Hoe wordt een aardlekschakelaar vervangen

Het vervangen van een aardlekschakelaar neemt met de elektriciens van Elektricien Amsterdam weinig tijd in beslag. De elektriciens sluiten zelf de elektra draden aan op het verdeelblok. Verder verbinden ze alles aan de groepenkast en zorgen ze dat alle schakelaars goed en veilig werken. Heb je zelf geen tot weinig ervaring met het werken met stroom? Ga dan vooral niet zelf aan de slag in de meterkast. Werken met stroom kan namelijk erg gevaarlijk zijn. Bel daarom Elektricien Amsterdam om de aardlekschakelaar in jouw huis te laten vervangen. Zo weet je zeker dat jouw meterkast veilig geregeld is. 

Hoe snel kan jouw aardlekschakelaar vervangen worden

Elektricien Amsterdam werkt in de regio amsterdam en kan binnen 24 uur jouw aardlekschakelaar vervangen. Onze elektriciens hebben veel ervaring en kunnen snel en effectief jouw aardlekschakelaars vervangen. Tevens zijn we 24/7 bereikbaar, mocht er zich dus direct een gevaarlijke situatie voordoen, bel ons dan direct en we staan zo snel mogelijk bij je op de stoep om het gevaar te verhelpen. Zo kan jouw probleem snel opgelost worden in de regio Amsterdam. Kijk op onze site of bel voor alle locaties waar we komen helpen.
 

Nieuwbouwwoningen

Bij nieuwbouw woningen of gebouwen gaat men ervan uit dat alles perfect functioneert. Het is daarom van belang om de elektra vanaf het begin goed en veilig aan te leggen. Elektricien Utrecht is gespecialiseerd in het plannen en tekenen van elektra voorzieningen bij nieuwbouw woningen en gebouwen. Wij gaan altijd te werkt volgens de NEN3140 en NEN1010 normen, zo kunnen wij altijd de veiligheid waarborgen. 

 Alle tekeningen van de elektra voorzieningen worden zorgvuldig omgezet tot realiteit. Denk hierbij aan waar de stopcontacten of aansluitpunten moeten worden gerealiseerd. Voor al de elektra voorzieningen zal onze ervaren elektricien een passende oplossing hebben.

 

Aansluitingen

Een groepenkast en meterkast verschillen van elkaar, dat weten de meeste mensen echter niet. In de meterkast bevinden zich alle aansluitingen en meters zoals, water, gas en elektriciteitsaansluitingen en dus ook de groepenkast.
De meterkast hoeft niet altijd geheel vervangen te worden, hoewel wij dit wel vaak adviseren. Soms is het ook genoeg om de groepen binnen de meterkast uit te breiden of aan te passen.

Een groepenkast bestaat vaak uit zekeringen of groepen/installatieautomaten. De groepenkast is eigenlijk de groepenkast is eigenlijk het systeem van alle elektrische automaten en groepen. Die voeren dan weer stroom naar alle lichtpunten en stopcontacten.

 

elektra bedrading vervangen

Renoveren van bedradingen oude gebouwen/woningen

Oudere woningen zijn in de meeste gevallen voorzien van oude en versleten bakelieten en bedradingen. Deze zijn niet vernieuwd sinds ongeveer 1930! Elektriciteit en de installatie daarvan is op zijn zachts gezegd best ontwikkeld sinds 1930. Dit maakt de risico op kortsluiting erg groot. Kort gezegd, alles behalve veilig.

Utrecht elektricien 247

Particulieren en Zakelijke klanten

Onze elektromonteurs zijn niet alleen betrouwbaar, maar ook nog eens experts op het gebied van elektra. Hun specialisatie ligt onder andere bij het herstellen, onderhouden en installeren van elektra. Niet alleen werken wij met particulieren, maar ook met bedrijven. Wij bieden dezelfde diensten aan voor beide klanten.

elektricien nieuwbouwwoningen

Nieuwbouwwoning elektrische installatie

Het geval met nieuwe woningen of panden is vaak dat het nooit echt af is. Het ontwerpen van een nieuwe woning is andere koek. Wat het meest belangrijke is in beide gevallen is dat het goed functioneert en geen risico toont op stroomstoringen etc. Waar wij in gespecialiseerd zijn is het tekenen en plannen van elektrische voorzieningen voor nieuwbouw.

Ook uw aardlekschakelaar laten vervangen?

Professionele Elektricien beschikt over een landelijk netwerk van zeer ervaren lokale installateurs. Onze installateurs staan 24 uur paraat voor alle mogelijke storingen, ook in het weekend en op feestdagen.

✅ Veiligheid op de eerste plaats
✅ 24/7 direct hulp bij stroomstoring
✅ Vakbekwame en goed opgeleide elektriciens
✅ 20 jaar ervaring

Call Now Button