Laadpaal installeren

Neem contact met ons op!

Hulp nodig van Elektricien Utrecht 24/7?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Laadpaal installeren: de vele voordelen

Op het moment dat je een bestuurder of toekomstig bestuurder van een elektrische auto bent is het prettig en voordelig om een eigen elektrische laadpaal in de voortuin te hebben. Je wilt namelijk de accu van je auto zo snel mogelijk, zo veilig mogelijk en al helemaal zo goedkoop mogelijk opladen. Zo zul je bijvoorbeeld merken dat wanneer je naar een openbaar oplaadpunt gaat dat de kosten nog vrij hoog kunnen liggen. Je betaalt op dat moment namelijk niet alleen voor de elektriciteit, maar ook een extra tarief voor de aanbieder van dit specifieke laadpunt. Hierdoor is het dus een zeer verstandige keus om ervoor te kiezen om een laadpunt in je eigen tuin te laten plaatsen. 

Elektra Utrecht

De groeiende behoefte naar een laadpaal

Het hebben van een eigen laadpaal wordt steeds populairder, en wij begrijpen ook wel waarom! Op het moment zijn er zo’n 50.000 laadpunten voor elektrische auto’s te vinden in ons land, en dit nummer groeit natuurlijk dagelijks. Dit klinkt als een hele hoop, maar elke dag groeit het nummer eigenaren van een elektrische auto ook. Deze groei staat zeker niet gelijk aan de groei van het aantal laadpunten, en daarom is het hebben van een eigen laadpaal wel zo prettig. Hierdoor hoef je nooit meer in de rij te staan bij een laadstation, maar kun je je auto aan de stekker zetten wanneer je gewoon lekker thuis zit. Wanneer je in omgeving Utrecht woont en op zoek bent naar een goede elektricien die de laadpaal voor jou kan installeren, twijfel dan vooral niet langer en neem contact op met Elektricien Utrecht 24/7. Wij helpen je graag en je kunt gemakkelijk via de website een afspraak met ons maken of ons telefonisch bereiken.

Groepenkast en meterkast

Diensten van Elektricien Utrecht 24/7

Een greep uit onze diensten, aarzel niet om contact met ons op te nemen. 

Utrecht meterkast vervangen

Meterkast uitbreiden

Een groepenkast vervangen of herstellen is niet zo makkelijk gedaan. Een eitje voor onze monteurs, aangezien ze dit dagelijks doen. Een groepenkast helemaal vervangen of uitbreiden heeft bepaalde skills nodig die onze monteurs beheersen. Uw gehele woning of pand wordt met behulp van de groepenkast van stroom voorzien. Dit is dus zeker een klus die goed uitgevoerd moet worden. Leun achterover en laat onze groepenkast expert dit voor u doen. Als u een groepenkast wilt uitbreiden, is dat ook een mogelijkheid die onze monteurs kunnen realiseren. Onze experts zijn ook bij u in de buurt actief. Wij zijn landelijk werkzaam en helpen u graag. Twijfel niet om onze ervaren monteurs in te schakelen. Neem direct contact op met onze centrale!

Utrecht elektricien 247

Aanleggen van uw elektra

Ongeacht hoe lastig de klus is, wij helpen u graag. Onze elektriciens hebben genoeg ervaring om elk gebrek op te lossen. Mogelijk bevindt u zich momenteel in een gevaarlijke woon- of werkomgeving. Neem geen risico door het zelf te repareren. Het kan namelijk levensgevaarlijk zijn. Onze elektriciens zijn landelijk werkzaam en helpen u graag verder. Schakel in zo een geval ons in om uw omgeving te analyseren. Uw omgeving wordt met onze hulp veilig.

In het geval dat u het zelf gaat repareren, kunnen wij u deskundig advies aanbieden als ondersteuning.

elektricien review

”Elektricien Utrecht 24/7 stond binnen 20 minuten voor de deur om mijn storing te verhelpen!”

elektricien review

”Ik ben erg tevreden! Na mijn verbouwing moest mijn groepenkast uitgbreid worden. Snel en goed geregeld!

elektricien review

Bedankt voor de snelle en goede service. Mijn storing was direct verholpen door de vriendelijke elektricien.

Dringende storingen? Wij zijn 24/7 bereikbaar

Heeft u last van een stroomstoring? Dat is enorm vervelend en kan alles stil zetten. Als organisatie kan u dit veel geld kosten. Wat een nare situatie! Gelukkig kunnen wij u snel komen helpen.

Postcodes Elektricien Utrecht:

3500, 3501, 3502, 3503, 3504, 3505, 3506, 3507, 3508, 3509, 3511, 3512, 3513, 3514, 3515, 3521, 3522, 3523, 3524, 3525, 3526, 3527, 3528, 3531, 3532, 3533, 3534, 3540, 3541, 3542, 3543, 3544, 3545, 3546, 3551, 3552, 3553, 3554, 3555, 3561, 3562, 3563, 3564, 3565, 3566, 3571, 3572, 3573, 3581, 3582, 3583, 3584, 3585

Staat uw postcode er niet tussen? Geen zorgen! Bel onze service om erachter te komen of wij bij u in de buurt werkzaam zijn. Woont u in Utrecht of in de nabije omgeving van Utrecht? Wij helpen u dan graag verder. Bel ons direct en u heeft binnen 20 minuten een echte elektricien op de stoep.

storingen utrecht
stoppenkast vervangen elektricien

Sluit je auto ‘s nachts aan op de laadpaal

Het grote voordeel van een eigen laadpaal is dat je je auto ‘s nachts aan de paal kan aansluiten. Dit betekent dus dat je je auto in de nacht aan het aansluiten bent. Hierdoor kun je gewoon naar bed gaan terwijl jouw auto aan het opladen is. Dit is erg voordelig, omdat het volledig opladen van een accu best wel wat uren kan duren. Het is daarom een erg efficiënte keuze om je auto ‘s nachts aan de paal te zetten. Zeker wanneer je overdag veel met de auto weg bent is dit verstandig, omdat je niet altijd gedurende je dag de kans krijgt om de auto te parkeren en even op te laden. Door je eigen laadpaal aan te schaffen en het laten installeren door Elektricien Utrecht 24/7 heb je dus het gemak van een volledig opgeladen auto elke ochtend.

De voordeligheid van een laadpaal

Bovendien is het een stuk voordeliger om een eigen laadpaal aan te schaffen. Nu is de primaire aanschaf van een laadpaal een flinke investering, en ook de installatie hiervan is natuurlijk niet gratis. Gelukkig biedt Elektricien Utrecht 24/7 de allerbeste prijzen aan, waardoor je echt vakwerk kunt verwachten voor een prettige prijs. De vele voordelen van het hebben van een elektrische auto en een eigen laadpaal zullen namelijk uiteindelijk opwegen tegen deze eerste investering. Zo is elektrisch rijden namelijk een stuk goedkoper dan het rijden op benzine of diesel. Deze kosten zijn vervolgens nog meer omlaag te krijgen door je auto thuis op te laden in plaats van bij een openbare laadpaal. 

Het verdienen van geld met je laadpaal

Zin in een extra zakcentje? Dan is het mogelijk om je laadpaal beschikbaar te maken voor openbaar gebruik. Dit betekent dus wel dat je paal op een makkelijk bereikbare locatie geplaatst is, dat mensen hier kunnen gaan laden. Je kunt vervolgens mensen geld gaan vragen wanneer zij stroom van je afnemen. Mensen kunnen namelijk jouw paal dan vinden via een app. Dit maakt het verkopen van stroom geen enkel probleem. Wees er wel zeker van dat jouw laadstation geplaatst is op privéterrein. Dan ben je er van verzekerd dat je geen problemen zult krijgen. 

Het rijden op eigen groene stroom

Elektrisch rijden is dus simpelweg een veel duurzamere manier van het gebruiken van je auto dan wanneer deze op brandstof rijdt. Toch zul je wel moeten opletten waar je stroom precies vandaan komt. Komt het namelijk uit een kolencentrale, of wek je zelf groene energie op? Mocht je dit niet zeker weten kun je altijd via de website of telefonisch contact opnemen met ons team van experts. Zij kunnen je namelijk altijd helpen met alle vragen die je mogelijk kunt hebben. Groene stroom is te realiseren door zonnepanelen op je dak te laten plaatsen. Hierdoor laadt jij je auto ook nog eens op met zelf opgewekte, duurzame, groene stroom! Wil je hier meer informatie over weten, of heb je vragen over het plaatsen van zonnepanelen? Neem dan vooral snel contact op met ons team. Wij helpen je erg graag deskundig en ondersteunen graag bij het oplossen van jouw elektra problemen.

Nieuwbouwwoningen

Bij nieuwbouw woningen of gebouwen gaat men ervan uit dat alles perfect functioneert. Het is daarom van belang om de elektra vanaf het begin goed en veilig aan te leggen. Elektricien Utrecht is gespecialiseerd in het plannen en tekenen van elektra voorzieningen bij nieuwbouw woningen en gebouwen. Wij gaan altijd te werkt volgens de NEN3140 en NEN1010 normen, zo kunnen wij altijd de veiligheid waarborgen. 

 Alle tekeningen van de elektra voorzieningen worden zorgvuldig omgezet tot realiteit. Denk hierbij aan waar de stopcontacten of aansluitpunten moeten worden gerealiseerd. Voor al de elektra voorzieningen zal onze ervaren elektricien een passende oplossing hebben.

 

Aansluitingen

Een groepenkast en meterkast verschillen van elkaar, dat weten de meeste mensen echter niet. In de meterkast bevinden zich alle aansluitingen en meters zoals, water, gas en elektriciteitsaansluitingen en dus ook de groepenkast.
De meterkast hoeft niet altijd geheel vervangen te worden, hoewel wij dit wel vaak adviseren. Soms is het ook genoeg om de groepen binnen de meterkast uit te breiden of aan te passen.

Een groepenkast bestaat vaak uit zekeringen of groepen/installatieautomaten. De groepenkast is eigenlijk de groepenkast is eigenlijk het systeem van alle elektrische automaten en groepen. Die voeren dan weer stroom naar alle lichtpunten en stopcontacten.

 

elektra bedrading vervangen

Renoveren van bedradingen oude gebouwen/woningen

Oudere woningen zijn in de meeste gevallen voorzien van oude en versleten bakelieten en bedradingen. Deze zijn niet vernieuwd sinds ongeveer 1930! Elektriciteit en de installatie daarvan is op zijn zachts gezegd best ontwikkeld sinds 1930. Dit maakt de risico op kortsluiting erg groot. Kort gezegd, alles behalve veilig.

Utrecht elektricien 247

Particulieren en Zakelijke klanten

Onze elektromonteurs zijn niet alleen betrouwbaar, maar ook nog eens experts op het gebied van elektra. Hun specialisatie ligt onder andere bij het herstellen, onderhouden en installeren van elektra. Niet alleen werken wij met particulieren, maar ook met bedrijven. Wij bieden dezelfde diensten aan voor beide klanten.

elektricien nieuwbouwwoningen

Nieuwbouwwoning elektrische installatie

Het geval met nieuwe woningen of panden is vaak dat het nooit echt af is. Het ontwerpen van een nieuwe woning is andere koek. Wat het meest belangrijke is in beide gevallen is dat het goed functioneert en geen risico toont op stroomstoringen etc. Waar wij in gespecialiseerd zijn is het tekenen en plannen van elektrische voorzieningen voor nieuwbouw.

Ook laapaal installeren?

Professionele Elektricien beschikt over een landelijk netwerk van zeer ervaren lokale installateurs. Onze installateurs staan 24 uur paraat voor alle mogelijke storingen, ook in het weekend en op feestdagen.

✅ Veiligheid op de eerste plaats
✅ 24/7 direct hulp bij stroomstoring
✅ Vakbekwame en goed opgeleide elektriciens
✅ 20 jaar ervaring

Call Now Button