Storingsdienst Utrecht

Neem contact met ons op!

De hulp inschakelen van Elektricien Utrecht?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Storingsdienst regio Utrecht

Een stroomstoring voorkomen kan helaas nauwelijks. Niemand verwacht een stroomstoring, maar het komt helaas wel eens voor. In sommige gevallen kunt u zelf een stroomstoring verhelpen. Dit kan bijvoorbeeld als er een stop is gesprongen. Wanneer u ziet dat er een stop gesprongen is, betekent het dat deze groep overbelast is geweest. U kunt het makkelijk verhelpen door deze specifieke groep minder te belasten en elektrische apparaten bijvoorbeeld op een andere stop aan te sluiten. Kijk wel goed welke andere groep niet overbelast is en of het mogelijk is om deze apparaten op deze groep aan te sluiten.

Elektra Utrecht

Stroomstoring oplossen vaak erg moeilijk

Naast dat het lastig is om een stroomstoring te voorkomen, is het ook erg lastig om een stroomstoring weer te verhelpen. Wanneer het blijkt dat de aardlekschakelaar eruit is gesproken, betekent dit meestal dat de kortsluiting in het systeem is ontstaan. Dit soort kortsluitingen zijn erg ingewikkeld en het wordt ten strengste afgeraden om hier zelf mee aan de slag te gaan. Neem direct contact op met ons storingsdienst en beschrijf zo goed mogelijk wat u precies ziet. Onze medewerkers zullen een passende oplossing voor uw probleem vinden en een professionele elektricien voor u inschakelen om het probleem op te lossen. U kunt van ons op aan dat al onze elektriciens gediplomeerd zijn en professioneel hun werk uitvoeren. Wij hebben door de jaren heen al talloze stroomstoringen mogen verhelpen en helpen ook u graag met het verhelpen van deze stroomstoring. Na het verhelpen van de stroomstoring geven onze elektriciens ook praktische tips en adviezen over toekomstige stroomstoringen en wat u kunt doen om het wellicht te voorkomen. Onze storingsdienst is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar om u te helpen.

Onze dagelijkse diensten afgelopen 20 jaar

Wij helpen u graag met uw problemen. Wij plaatsen stopcontacten tot aan groepenkasten.

elektra bedrading vervangen

Elektra aanleggen

Al onze elektriciens werken transparant, efficiënt, vlot en deskundig. Dit is een vereiste voor onze monteurs. Ze beheersen over vereiste vaardigheden die erg handig zijn tijdens elektra klussen. Technische kennis wordt vaak bijgeschoold en geupdate. Het is nu al jaren dat wij werkzaam zijn als dé to-go elektricien. WIj werken landelijk en krijgen gelukkig altijd goede feedback terug. Wij doen ons best om de beste te zijn en hopen dat de klant onze inzet ziet. We werken op basis van een transparante werkwijze en hebben eerlijke tarieven bepaald. Schakel ons nu in om uw groepen-, meterkasten te vervangen of te herstellen, stroomstoringen te verhelpen, alarms te installeren en andere elektra klussen. Op ons kunt u rekenen! ‘The locals love us’

Utrecht elektricien 247

Alarminstallaties

Uw alarminstallatie functioneert niet goed. Oei… Dat is best onhandig, kan dit aan uw stroomtoevoer liggen? Zonder goede stroomtoevoer, kan uw alarminstallatie natuurlijk niet goed functioneren. De kans dat uw alarm niet af zal gaan, is groot in zo een geval. Neem de risico niet en laat een echte vakman u helpen. Onze elektriciens werken snel, betrouwbaar en efficiënt. Wees ervan verzekerd dat niemand uw woning binnen kan komen met een goed werkende alarminstallatie. Onze elektriciens zijn ook werkzaam bij u in de buurt!

Twijfel dan niet om onze ervaren monteurs in te schakelen. Wij helpen u graag verder met uw elektra!

elektra bedrading vervangen

Werkzaamheden aan de groepenkast

Een groepenkast vervangen of herstellen is niet zo makkelijk gedaan. Een eitje voor onze monteurs, aangezien ze dit dagelijks doen. Een groepenkast helemaal vervangen of uitbreiden heeft bepaalde skills nodig die onze monteurs beheersen. Uw gehele woning of pand wordt met behulp van de groepenkast van stroom voorzien. Dit is dus zeker een klus die goed uitgevoerd moet worden. Leun achterover en laat onze groepenkast expert dit voor u doen. Als u een groepenkast wilt uitbreiden, is dat ook een mogelijkheid die onze monteurs kunnen realiseren. Onze experts zijn ook bij u in de buurt actief. Wij zijn landelijk werkzaam en helpen u graag. Twijfel niet om onze ervaren monteurs in te schakelen. Neem direct contact op met onze centrale!

Utrecht elektricien 247

Elektrotechniek

Ongeacht hoe lastig de klus is, wij helpen u graag. Onze elektriciens hebben genoeg ervaring om elk gebrek op te lossen. Mogelijk bevindt u zich momenteel in een gevaarlijke woon- of werkomgeving. Neem geen risico door het zelf te repareren. Het kan namelijk levensgevaarlijk zijn. Onze elektriciens zijn landelijk werkzaam en helpen u graag verder. Schakel in zo een geval ons in om uw omgeving te analyseren. Uw omgeving wordt met onze hulp veilig.

In het geval dat u het zelf gaat repareren, kunnen wij u deskundig advies aanbieden als ondersteuning.

elektricien review

”Elektricien Utrecht 24/7 stond binnen 20 minuten voor de deur om mijn storing te verhelpen!”

elektricien review

”Ik ben erg tevreden! Na mijn verbouwing moest mijn groepenkast uitgbreid worden. Snel en goed geregeld!

elektricien review

Bedankt voor de snelle en goede service. Mijn storing was direct verholpen door de vriendelijke elektricien.

Elektrische storingen verhelpen

Het is ontzettend vervelend als je geen gebruik kan maken van stroom. Het hele huishouden van dan ook vaal helemaal stil. Niet alleen particulieren hebben er last van maar ook bedrijven. Bij bedrijven zijn de gevolgen vaak heel erg. Als je als bedrijf zijnde geen stroom hebt kun je vele zaken niet uitvoeren waardoor je veel geld misloopt. Wij raden bij het uitvallen van stroom altijd om na te kijken of uw buren er ook last van hebben. Als dit het geval is heeft u te maken met een stroomstoring aan het stroombeheer en doet u er verstandig aan om direct contact met hen op te nemen. Maar als het blijkt dat uw buren geen last hebben van een stroomstoring, dan betekent dat de stroomstoring alleen in uw gebouw is. In dit geval moet u zelf een passende oplossing vinden en een ervaren elektricien inschakelen.

storingen utrecht
stoppenkast vervangen elektricien

Deskundige elektriciens

U kunt een van onze deskundige elektriciens inschakelen om het probleem voor u op te lossing. Wij zorgen ervoor dat wij snel ter plaatse zijn en een passende oplossing voor u aanbieden zodat u weer gebruik kunt maken van uw elektra. Wij zullen ten alle tijden proberen om het probleem direct op te lossen, maar soms kan het voorkomen dat uw elektrische bedradingen niet meer goed zijn. Dit kan betekenen dat de elektrische bedradingen opnieuw moeten worden aangelegd. Of dit noodzakelijk is hangt het vanaf of de bedrading nog aan de laatste wetgeving voldoet. Wat de reden ook is, wij kunnen u altijd helpen met het oplossen van de stroomstoring. Als u een stroomstoring ervaart in Utrecht of omgeving kunt u ons hiervoor inschakelen! Wij zorgen ervoor dat wij snel ter plaatse zullen zijn!

elektra bedrading vervangen

Renoveren van bedradingen oude gebouwen/woningen

Oudere woningen zijn in de meeste gevallen voorzien van oude en versleten bakelieten en bedradingen. Deze zijn niet vernieuwd sinds ongeveer 1930! Elektriciteit en de installatie daarvan is op zijn zachts gezegd best ontwikkeld sinds 1930. Dit maakt de risico op kortsluiting erg groot. Kort gezegd, alles behalve veilig.

Utrecht elektricien 247

Particulieren en Zakelijke klanten

Onze elektromonteurs zijn niet alleen betrouwbaar, maar ook nog eens experts op het gebied van elektra. Hun specialisatie ligt onder andere bij het herstellen, onderhouden en installeren van elektra. Niet alleen werken wij met particulieren, maar ook met bedrijven. Wij bieden dezelfde diensten aan voor beide klanten.

elektricien nieuwbouwwoningen

Nieuwbouwwoning elektrische installatie

Het geval met nieuwe woningen of panden is vaak dat het nooit echt af is. Het ontwerpen van een nieuwe woning is andere koek. Wat het meest belangrijke is in beide gevallen is dat het goed functioneert en geen risico toont op stroomstoringen etc. Waar wij in gespecialiseerd zijn is het tekenen en plannen van elektrische voorzieningen voor nieuwbouw.

Met de 24/7 storingsdienst zijn wij altijd bereikbaar

Voor spoedzaken kunt u ons binnen en buiten kantoortijden altijd bereiken. Wij zijn 24/7 bereikbaar dankzij onze storingsdienst. Alle meldingen worden doorgezet naar onze medewerkers die werken met nauwkeurige richtlijnen, waardoor zij precies weten welke storingsmelding bij welk protocol hoort.

✅ Veiligheid op de eerste plaats
✅ 24/7 direct hulp bij stroomstoring
✅ Vakbekwame en goed opgeleide elektriciens
✅ 20 jaar ervaring

Call Now Button