Buitenverlichting aanleggen

Neem contact met ons op!

Hulp nodig van Elektricien Utrecht 24/7?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Buitenverlichting aanleggen doe je zo

Buitenverlichting is de ideale toevoeging aan de tuin voor het verlichten van een pad, je oprit of je voor- of achterdeur. Het heeft dus een functionele toevoeging, maar ook zeker een sfeervolle toevoeging. Zo kan de juiste buitenverlichting zorgen voor een enorm sfeervolle uitstraling in je achtertuin. Bovendien is het toevoegen van de juiste buitenverlichting door Elektricien Utrecht aan jouw tuin verstandig wanneer je nog wel eens last hebt van ongenode gasten. Deze worden namelijk makkelijker afgeschrikt wanneer de buitenlamp met een sensor afgaat wanneer het beweging detecteert. Bovendien zijn er lampen met erg gevoelige lichtsensoren welke aangaan wanneer het donker wordt. Hierdoor weet je zeker dat je altijd je weg kunt vinden in je tuin.

Elektra Utrecht

Ga voor lampen die op de standaard spanning kunnen

Wanneer je buitenverlichting wilt aanleggen kun je natuurlijk gaan voor lampen die werken bij 220 tot 230 volt. Dit is namelijk een doorgaanse aansluiting die bij veel woningen al te vinden is. Het kan dus zo zijn dat bij jou in de schuur of keuken deze aansluiting aanwezig is, waardoor je de verlichting hier op kunt aansluiten. Voorafgaand zul je dus wel kabels moeten leggen in je tuin op de plekken waar jij de lamp zou willen hebben. Gebruik hiervoor de juiste en speciale grondkabels, welke je op een minimale diepte van 50 centimeter moet leggen. Deze speciale grondkabels zijn voorzien van een speciale mantel, waardoor ze niet beschadigd zullen raken. Wanneer je deze kabels laat installeren door een elektricien van Elektricien Utrecht, ben je er van verzekerd dat dit zonder fouten wordt gedaan. Ons team zit namelijk vol met experts die de beste kennis hebben als het gaat over elektra en alles hieromheen. Neem vooral snel contact op met ons team via de website of via ons telefoonnummer. 

Groepenkast en meterkast

Diensten van Elektricien Utrecht 24/7

Een greep uit onze diensten, aarzel niet om contact met ons op te nemen. 

Utrecht meterkast vervangen

Meterkast uitbreiden

Een groepenkast vervangen of herstellen is niet zo makkelijk gedaan. Een eitje voor onze monteurs, aangezien ze dit dagelijks doen. Een groepenkast helemaal vervangen of uitbreiden heeft bepaalde skills nodig die onze monteurs beheersen. Uw gehele woning of pand wordt met behulp van de groepenkast van stroom voorzien. Dit is dus zeker een klus die goed uitgevoerd moet worden. Leun achterover en laat onze groepenkast expert dit voor u doen. Als u een groepenkast wilt uitbreiden, is dat ook een mogelijkheid die onze monteurs kunnen realiseren. Onze experts zijn ook bij u in de buurt actief. Wij zijn landelijk werkzaam en helpen u graag. Twijfel niet om onze ervaren monteurs in te schakelen. Neem direct contact op met onze centrale!

Utrecht elektricien 247

Aanleggen van uw elektra

Ongeacht hoe lastig de klus is, wij helpen u graag. Onze elektriciens hebben genoeg ervaring om elk gebrek op te lossen. Mogelijk bevindt u zich momenteel in een gevaarlijke woon- of werkomgeving. Neem geen risico door het zelf te repareren. Het kan namelijk levensgevaarlijk zijn. Onze elektriciens zijn landelijk werkzaam en helpen u graag verder. Schakel in zo een geval ons in om uw omgeving te analyseren. Uw omgeving wordt met onze hulp veilig.

In het geval dat u het zelf gaat repareren, kunnen wij u deskundig advies aanbieden als ondersteuning.

elektricien review

”Elektricien Utrecht 24/7 stond binnen 20 minuten voor de deur om mijn storing te verhelpen!”

elektricien review

”Ik ben erg tevreden! Na mijn verbouwing moest mijn groepenkast uitgbreid worden. Snel en goed geregeld!

elektricien review

Bedankt voor de snelle en goede service. Mijn storing was direct verholpen door de vriendelijke elektricien.

Dringende storingen? Wij zijn 24/7 bereikbaar

Heeft u last van een stroomstoring? Dat is enorm vervelend en kan alles stil zetten. Als organisatie kan u dit veel geld kosten. Wat een nare situatie! Gelukkig kunnen wij u snel komen helpen.

Postcodes Elektricien Utrecht:

3500, 3501, 3502, 3503, 3504, 3505, 3506, 3507, 3508, 3509, 3511, 3512, 3513, 3514, 3515, 3521, 3522, 3523, 3524, 3525, 3526, 3527, 3528, 3531, 3532, 3533, 3534, 3540, 3541, 3542, 3543, 3544, 3545, 3546, 3551, 3552, 3553, 3554, 3555, 3561, 3562, 3563, 3564, 3565, 3566, 3571, 3572, 3573, 3581, 3582, 3583, 3584, 3585

Staat uw postcode er niet tussen? Geen zorgen! Bel onze service om erachter te komen of wij bij u in de buurt werkzaam zijn. Woont u in Utrecht of in de nabije omgeving van Utrecht? Wij helpen u dan graag verder. Bel ons direct en u heeft binnen 20 minuten een echte elektricien op de stoep.

storingen utrecht
stoppenkast vervangen elektricien

Beschadigde kabels en de aardlekschakelaar

Is het scenario voorgekomen dat jouw kabels toch zijn beschadigd? Dan wordt de stroom direct en automatisch door de aardlekschakelaar uitgezet. Je hoeft je dus niet druk te maken dat je dit zelf moet doen. Deze aardlekschakelaar zit in de meterkast en zorgt ervoor dat alles veilig blijft als het gaat om elektriciteit. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de kabels direct weg te werken onder de bestrating, maar dit kan een flinke klus zijn wanneer je een bestaande tuin hebt. Hiervoor zal namelijk alles overhoop gehaald moeten worden, wat betekent dat je vervolgens zelf de tuin weer moet opknappen. 

Ga voor de 12-volt verlichting

Wanneer je verlichting in je tuin wilt hebben maar niet alles wilt omploegen is 12-volt verlichting een zeer goed alternatief. Hierbij hoeven de kabels namelijk niet erg diep weggewerkt te worden. Bovendien is dit type verlichting veilig voor zowel mens als dier, en kun je dit gemakkelijk zelf aanleggen. Je hebt hier dus geen externe professional voor nodig. Dit scheelt je dan niet alleen veel kosten, maar ook tijd. Je kunt er dan namelijk zelf voor kiezen wanneer je de verlichting gaat plaatsen of laat plaatsen door Elektricien Utrecht. Wij zorgen er namelijk voor dat jouw verlichting niet alleen goed maar ook razendsnel geplaatst wordt. Hierdoor kun je erg snel genieten van je nieuwe verlichte tuin!

Zo leg je zelf de verlichting aan

Bij het aanleggen van buitenverlichting zul je eerst goed moeten nadenken wat je precies wilt verlichten of sfeer wilt geven. Schets bijvoorbeeld een simpele plattegrond van je tuin of vraag advies bij je vrienden of familie. Wanneer je dit hebt gedaan kun je de lampen kiezen en hier de juiste kabels en transformator bij koppelen. De positie en de wattages die nodig zijn voor de lampen bepalen namelijk de sterkte van de transformator en hoe lang de kabels moeten zijn. Je zult dus moeten beginnen met het aanschaffen van de juiste lampen. Voor advies kun je altijd een elektricien contacten van ons team of via de website een berichtje sturen. Wij geven je graag advies als het gaat om elektra!

Plaats de lampen en zet ze aan

Heb je alles aangeschaft? Plaats dan de gewenste lampen op de plekken waar je ze wilt gaan installeren. Leg vervolgens de hoofdkabel van de transformator langs deze geplaatste lampen. Hierna kun je de waterdichte stekkers van de lampen aansluiten op de hoofdkabel. Mocht het nodig zijn kun je nu ook een verlengkabel of kabelverdeler aansluiten. Heb je dit gedaan? Steek dan de stekker van de transformator in een stopcontact. Appeltje eitje! Toch niet helemaal geworden wat je hoopte, of durf je het toch niet helemaal aan? Twijfel dan vooral niet langer en schakel een elektricien in vvan Elektricien Utrecht. Ons team vol experts staat namelijk altijd voor je klaar – maar liefst 24 uur per dag! Zo weet je zeker dat je in elke situatie, of het nu om spoed gaat of niet, een professional hebt die je kan helpen bij een elektra probleem. En dat voor een zacht prijsje!

Nieuwbouwwoningen

Bij nieuwbouw woningen of gebouwen gaat men ervan uit dat alles perfect functioneert. Het is daarom van belang om de elektra vanaf het begin goed en veilig aan te leggen. Elektricien Utrecht is gespecialiseerd in het plannen en tekenen van elektra voorzieningen bij nieuwbouw woningen en gebouwen. Wij gaan altijd te werkt volgens de NEN3140 en NEN1010 normen, zo kunnen wij altijd de veiligheid waarborgen. 

 Alle tekeningen van de elektra voorzieningen worden zorgvuldig omgezet tot realiteit. Denk hierbij aan waar de stopcontacten of aansluitpunten moeten worden gerealiseerd. Voor al de elektra voorzieningen zal onze ervaren elektricien een passende oplossing hebben.

 

Aansluitingen

Een groepenkast en meterkast verschillen van elkaar, dat weten de meeste mensen echter niet. In de meterkast bevinden zich alle aansluitingen en meters zoals, water, gas en elektriciteitsaansluitingen en dus ook de groepenkast.
De meterkast hoeft niet altijd geheel vervangen te worden, hoewel wij dit wel vaak adviseren. Soms is het ook genoeg om de groepen binnen de meterkast uit te breiden of aan te passen.

Een groepenkast bestaat vaak uit zekeringen of groepen/installatieautomaten. De groepenkast is eigenlijk de groepenkast is eigenlijk het systeem van alle elektrische automaten en groepen. Die voeren dan weer stroom naar alle lichtpunten en stopcontacten.

 

elektra bedrading vervangen

Renoveren van bedradingen oude gebouwen/woningen

Oudere woningen zijn in de meeste gevallen voorzien van oude en versleten bakelieten en bedradingen. Deze zijn niet vernieuwd sinds ongeveer 1930! Elektriciteit en de installatie daarvan is op zijn zachts gezegd best ontwikkeld sinds 1930. Dit maakt de risico op kortsluiting erg groot. Kort gezegd, alles behalve veilig.

Utrecht elektricien 247

Particulieren en Zakelijke klanten

Onze elektromonteurs zijn niet alleen betrouwbaar, maar ook nog eens experts op het gebied van elektra. Hun specialisatie ligt onder andere bij het herstellen, onderhouden en installeren van elektra. Niet alleen werken wij met particulieren, maar ook met bedrijven. Wij bieden dezelfde diensten aan voor beide klanten.

elektricien nieuwbouwwoningen

Nieuwbouwwoning elektrische installatie

Het geval met nieuwe woningen of panden is vaak dat het nooit echt af is. Het ontwerpen van een nieuwe woning is andere koek. Wat het meest belangrijke is in beide gevallen is dat het goed functioneert en geen risico toont op stroomstoringen etc. Waar wij in gespecialiseerd zijn is het tekenen en plannen van elektrische voorzieningen voor nieuwbouw.

Ook buitenverlichting aanleggen?

Professionele Elektricien beschikt over een landelijk netwerk van zeer ervaren lokale installateurs. Onze installateurs staan 24 uur paraat voor alle mogelijke storingen, ook in het weekend en op feestdagen.

✅ Veiligheid op de eerste plaats
✅ 24/7 direct hulp bij stroomstoring
✅ Vakbekwame en goed opgeleide elektriciens
✅ 20 jaar ervaring

Call Now Button